+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Elemzések

 

Számmisztika – Sorselemzés

Számmisztikai elemzés rendelhető írásban

A névből és a születési adatokból kiszámoljuk az életfeladatot, és megismerhetjük a hozzá vezető utat. Megnézzük, hogy milyen segítő energiákat rejt a képlet, hiszen az ehhez kapcsolódó tulajdonságokat kihasználva még kiegyensúlyozottabb életet teremthet mindenki magának, és könnyebben rátalálhat igazi útjára. A leírásban megtalálható, hogy milyen területeken érdemes erősíteni, és rejtett képességeket lehet ügyesebben kihasználniAz elemzés útmutatást nyújt a jelenleg sorsot uraló és irányító energiákról, és a jövőben megbúvó lehetőségekről, valamint feladatokról is. Az elemzés során mindenki egy átfogó képet kap magáról és az elkövetkező időszak feladatairól is.

Az elemzéssel mindenki nagyobb rálátást kap a különböző életterületeire, a háttérben meghúzódó összefüggésekre, ezáltal megértésre tesz szert, így boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik.

A számmisztika – sorselemzéshez a születési név, a jelenleg használt név, a becenév, valamint a születési dátum megadása szükséges. (óra és perc megjelölése elhagyható)

Az elemzés átlagos hossza a4-es méretben kb 4-5 oldal.  

Az elemzést a megrendeléstől számított 7 munkanapon belül, e-mailen továbbítjuk. Eltérő igény esetén természetesen postázásra is van lehetőség.

Az elemzés díja:

Asztrozófia egyszerű elemzés

Asztrozófia egyszerű elemzés rendelhető írásban

Születésünk pillanatában éppen aktuális bolygó és csillagállások üzenetet hordoznak egész életünkre vonatkozóan. Az elemzés során a születési időpontra vetítve a csillagképekben haladó bolygók pillanatnyi helyzetét és fényszögeit vesszük alapul. (Az elemzés valamelyest hasonlít az asztrológiai elemzés módszerére, mégis nagyban eltér attól.) A teljes csillagképi háttérből az életfeladatra, az élet könnyebb és munkásabb területeire vonatkozóan rejtett üzeneteket olvashatunk ki, melyek komoly segítségül szolgálnak a hétköznapok megélésében, a feladatok megoldásában, az igazi hivatás megtalálásában és a nehézségek kiküszöbölésében egyaránt.

Az asztrozófiai elemzéshez a születési név, a jelenleg használt név, valamint a születési dátum megadása szükséges, óra – perc, valamint város/község megjelölésével együtt.

Az elemzés átlagos hossza a4-es méretben kb 4-5 oldal.

Az elemzést a megrendeléstől számított 14 munkanapon belül, e-mailen továbbítjuk. Eltérő igény esetén természetesen postázásra is van lehetőség.

Az elemzés díja: