+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Tanfolyam Naptár és Jelentkezés

 

A képzések folyamatosan indulnak, így amennyiben a naptárban éppen aktuálisan nem talál olyan tanfolyamot, mely iránt érdeklődik, esetleg más városban lenne igény a képzésre, kérem, hogy az alábbi e-mail és telefon elérhetőségek valamelyikén jelezze. Az oldal alján pedig megtalálja a jelentkező űrlapot.

E-mail : megerteskapuja@gmail.com

Telefon : +36 30 7373 453

A Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola szervezésében az alábbi tanfolyamok indulnak :

Lélek- és Szellemgyógyászat (Pszichotronika) tanfolyam indul (Mesterképzés)

Budapesten 2019. szeptember 15.
Zalaegerszegen 2019. szeptember 21.
Tatán 2019. szeptember 28.
Székesfehérváron 2019. szeptember 29.
Veszprémben 2019. október 5.
Szombathelyen 2019. október 6.

A képzés 9 alkalmas, havonta egy hétvégi napon lesz megtartva. 9-16 óráig

(A képzés a Személy- és Tértisztítás modulokkal indul.) A tanfolyamról Minden Érdeklődő emailen részletes tájékoztatást tudok küldeni.

Állat-és Növénygyógyítás (Pszichotronikus továbbképzés a mesterkurzus kiegészítésére)

Veszprém 2019. augusztus 04-én 9-16 óráig
Zalaegerszegen 2019. szeptember 01-jén 9-16 óráig

A képzés a növények és állatok energetikai tisztítása és gyógyítása mellett az evolúció és a fejlődéstörténet vizsgálatával is foglalkozik, ahova szeretettel várom a végzett pszichotronikus tanítványokat.

A tanfolyamon nem titkolt szándékom a biológia óráról ismert Darwin-féle evolúciós elméletet és a spirituális fejlődést közös nevezőre hozni.

A képzésen olyan technikákkal ismerkedhetnek meg, melyek kiválóak például az élősködők távoltartásában, és az egyéb orvosi kezelések kiegészítésében is segítséget nyújtanak.
A tanfolyamon kitérünk az állatok stresszhelyzeteinek kezelésére, a velük való kommunikációra is, és megvizsgáljuk a növények közötti információcsere háttérösszefüggéseit is, amellett, hogy gyakoroljuk a velük való kommunikációt.

Előadás az IDŐről
Időpont: 2019. szeptember 30. 18:00 – 19:30-ig
Helyszín: Zalaegerszeg, Apáczai Csere János Művelődési Ház
Téma: Az IDŐ
Cím: Az univerzum Titkai: A gyorsuló idő
Az Apáczai Csere János Művelődési Ház felkérésére előadást tartok az IDŐ-ről, melyre szeretettel várok minden Kedves Érdeklődőt.
Leírás:
Előadás az IDŐ-ről, mely feltárja előttünk az Univerzumunk működésének titkait, az idő létezését / nem létezését, valamint a gyorsuló idő érzetének háttér mozgatórugóit. Az előadáson természetesen Albert Einstein által megalkotott relativitáselmélet témája is szóba kerül, bár a megszokott nézőponttól eltérő módon vizsgáljuk azt.
Az előadásra bejelentkezés nélkül is szeretettel várom a Kedves Érdeklődőket.
Belépő: 1000 Ft/fő

Kiadványok
Továbbra is Szeretettel ajánlom a CSAKRA-TAN Személyiségfejlesztés Alapfok című Könyvemet, mely a 7 fő csakra témakörét részletesen, mégis komplett egységben ismerteti.
Az emberi testet körülvevő elektromágneses mezőben (aurában) a helyes energiaáramlásért a csakraközpontok a felelősek. Ezek működése befolyásolja az életminőségünket, viselkedésünket, a dolgokhoz való hozzáállásunkat, az anyagi biztonság és öröm megélésén keresztül az önmegvalósítás lehetőségeit is, tehát összehangolja a létünkhöz szükséges összes energiát a legalapvetőbb szükségleteinktől egészen a kényeztetés szintjéig.
A „Csakra-Tan” Személyiségfejlesztéssel lehetősége adódik mindenkinek a központokat testi-lelki és szellemi szinten is helyreállítani, és felügyelni annak működését. A könyv valójában egy teljes spirituális személyiségfejlesztő tananyag első és egyben legfontosabb része, melyben az egyes energiaközpontok helyreállításához gyakorlati példák, pozitív gondolkodást segítő iránymutatások és meditációk is találhatók. A tananyaggal minden ember – függetlenül a spirituális érdeklődésétől és képzettségétől – egy kis önismeretre tehet szert, és fejleszteni tudja magát saját ütemében, a saját időbeosztása szerint.
A könyv puha borítóval ellátott. Méretét tekintve 16,5 x 23,5 cm és 138 oldal.
3500 Ft + 500 Ft postaköltség
Megrendelni a megerteskapuja@gmail.com emailcímen vagy a +36 30 7373 453 telefonszámon lehet.

Személyes átvétel lehetséges:
Zalaegerszegen, Veszprémben, Székesfehérváron, Szombathelyen, Budapesten.
Mindegyik esetben előzetes egyeztetés szükséges. Köszönöm! megerteskapuja@gmail.com vagy +36 30 7373 453

Kártyáim és egyéb kiadványaim továbbra is elérhetők:
Siker-kártya, Szeretet-kártya, Hit-kártya, Hit Mandala/Óra, Szeretet Mandala/Óra http://megerteskapuja.hu/konyvek-kartyak/

Ajándékutalvány vásárlásra is van lehetőség, részletek a honlapon. http://megerteskapuja.hu/ajandekutalvanyok/

Masszázs Tanfolyamok indulnak a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola szervezésében az alábbi helyszíneken és időpontokban:
2019. Július 6. Szeretetmasszázs Zalaegerszeg

A masszázs tanfolyamokat Rezi Ildikó tartja. A képzésekről érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: spiritildi@gmail.com

Rövid leírások:

Szeretetmasszázs tanfolyam Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll. Díja: 20 000 Ft

További információk spiritildi@gmail.com címen kérhetők.

Bízom benne, hogy az írások, tanfolyamok, kiadványok Mindenkinek segítenek a tudatosodás folyamatában.

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

E-mail : megerteskapuja@gmail.com

Telefon : +36 30 7373 453