+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Tanfolyam Naptár és Jelentkezés

 

A képzések folyamatosan indulnak, így amennyiben a naptárban éppen aktuálisan nem talál olyan tanfolyamot, mely iránt érdeklődik, esetleg más városban lenne igény a képzésre, kérem, hogy az alábbi e-mail és telefon elérhetőségek valamelyikén jelezze. Az oldal alján pedig megtalálja a jelentkező űrlapot.

E-mail : megerteskapuja@gmail.com

Telefon : +36 30 7373 453

A Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola szervezésében az alábbi tanfolyamok indulnak :

Csakra-Tan középfokú képzés
(személyiségfejlesztés és ezoterikus ismeretgyűjtés)

Zalaegerszegen 2019. április 29-én 17-19:30-ig (hétfő) 1.
Zalaegerszegen 2019. május 13-án 17-19:30-ig (hétfő) 2.
Veszprémben 2019. május 10-én 17-19:30-ig (péntek) 1.
Veszprémben 2019. május 24-én 17-19:30-ig (péntek) 2.
Szombathelyen 2019. május 17-én 17-19:30-ig (péntek) 1.
Szombathelyen 2019. május 31-én 17-19:30-ig (péntek) 2.
Székesfehérváron 2019. május 20-án 17-19:30-ig (hétfő) 1.
Székesfehérváron 2019. június 03-án 17-19:30-ig (hétfő) 2.

Városonként a kétalkalmas képzésre szeretettel várok Minden Tanítványt, aki ismeri a 7 fő csakra működési mechanizmusát, és további tájékoztatást szeretne az emberi testen lévő többi központ elhelyezkedéséről, funkcióiról. A képzésen elhangzik, hogy a 7 testi szinthez kapcsolódó csakra milyen feladatkörökkel bír, az életünk során milyen életterületeket befolyásol azok működése. Szó lesz a központok optimalizálásáról, és természetesen a kibillenések helyreállításáról is, testi-lelki és szellemi szinten egyaránt. A csakra harmonizálásokhoz meditációkat tanítok, és sok egyéb más technikát is ismertetek.
Díja: 4.000 Ft/fő/alkalom

Csakra-Tan felsőfokú képzés
(személyiségfejlesztés és ezoterikus ismeretgyűjtés)

Mivel a tanfolyam az alap és középfokú tananyagokra épül, így a képzésre szeretettel várom elsősorban a pszichotronikus tanítványokat, és mindenkit, aki ismeri a 7 lelki és 7 testi szinthez kapcsolódó csakra működését az emberi testben. Tehát például, akik részt vettek a Csakra-Tan személyiségfejlesztő tréningen (vagy elolvasták könyvemet ebben a témában), és meghallgatták a középfokú délutáni képzést is.

A képzésen a 7 szellemi szintű csakra ismertetése mellett megtanítom, hogy milyen lépcsőfokok vezetnek el teljes tudatosság állapotáig, ahol az életfeladat megoldása könnyebben megvalósítható. A Csakra-Tan felsőfokú tanfolyam magas szintű beavatást ad, mellyel a szellemi szintekhez való csatlakozás lehetővé válik.
Időpontok hamarosan.

Számmisztika alapfokú képzés
(személyiségfejlesztés és ezoterikus ismeretgyűjtés)

Zalaegerszegen 2019. április 25-én 16-20 óráig

Születési képletünk felfedi előttünk életfeladatunkat és sorsutunkat. Ennek megismerésével képesek vagyunk felhangolni energiáinkat. A képzésen a számok és betűk jelentése mellett megtanuljuk, hogy milyen információk vannak elrejtve a nevünkben, születési dátumunkban. Rávilágítunk az életút, életfeladat összefüggéseire és feltárjuk, hogy hogyan lát minket a külvilág, hogyan értékeljük magunkat, milyen tulajdonságainkat hogyan kell fejlesztenünk. Rálátunk az érzelmi szükségleteinkre, a gondolkodásmódunkra, személyiségünk jegyeire valamint az életünket végigkísérő segítő energiákra, melyekből mindig meríteni tudunk bármilyen nehézség esetén. Így ez a képzés megmutatja a folyamatosan futott körökből a kiszállás lehetőségét, tehát a kiutat is.
A képzésre szeretettel várom mindazokat, akik érdeklődnek a számok iránt, szeretnék mélyebben megismerni önmagukat, és környezetükben élő emberek viselkedésének háttér mozgatórugóit.

Díja: 7.000 Ft/fő, ami tartalmazza a számok és betűk jelentését ismertető tananyagot.

Számmisztika középfokú képzés
(személyiségfejlesztés és ezoterikus ismeretgyűjtés)

Veszprémben 2019. április 12-én 17-20 óráig
Zalaegerszegen 2019. május 09-én 17-20 óráig

A számmisztika középfokú képzésen az életünket meghatározó ciklusokkal foglalkozunk, de figyelmet fordítunk a családi karma megismerésére, a felnőttkori hivatás megtalálására, és a minket körülvevő energiák (ház, autó, stb) titkainak felfedezésére is. Ezen a képzésen sok apró témakör tárul elénk, mely színessé teszi a számmisztikai elemzéseket, és sok olyan lényegi információt tudhatunk meg, mely nagyfokú segítséget nyújt az életünk háttér mozgatórugóinak megértésében.
A képzésre szeretettel várok Minden Tanítványt, aki az alapfokú képzésen részt vett például a Pszichotronikus tanfolyam keretein belül, vagy egyéb helyeken.

Számmisztika felsőfokú képzés
(személyiségfejlesztés, ezoterikus ismeretgyűjtés és terapeuta képzés)

Veszprémben 2019. május 03-án 17-20 óráig
Zalaegerszegen 2019. május 16-án 17-20 óráig

A képzés első részében többnyire a nagyobb volumenű életciklusokat és azok háttérrezgéseit tanuljuk meg, második felében pedig a kapcsolati elemzésekre fordítjuk a figyelmet, ahol sok egyéb más mellett például megtanítom, hogy milyen összefüggéseket kell vizsgálni két ember képletében, hogy az egymáshoz való viszonyuk magas szintű megélésében segítséget tudjunk nyújtani az elemzések során.
A felsőfokú képzésen egy komplett elemzési mintát is felfedek a tanítványok előtt, mellyel (a számok jelentésének feltételével) már másnaptól képes elemzéseket készíteni a kedves hallgató.

A képzésre szeretettel várok Mindenkit, aki az alap-és középfokú képzésen részt vett.
A számmisztika felsőfokú képzésen lehetősége adódik Mindenkinek hozzájutni a irkatűzött Szám-Tan könyvemhez, melyben összeszedetten, részletesen, mégis lényegre törően írom le a számok jelentését, a számítások és elemzések módjait. Díja: 3000 Ft/könyv (79 oldal, 18 x 25,7méret)

Asztrozófia alapok
Szombathelyen 2019. április 27-én 10-16 óráig

Felkérésre Szombathelyen „Pszichológia a mindennapokban” című előadássorozat keretén belül asztrozófiai alapokról tartok előadást 2019. április 27-én. Célom megszerettetni az asztrozófia tudományát, ismertetni az asztrológia és az asztrozófia különbségét, és felkelteni az érdeklődést a csillagállásokból kiolvasható üzenetekre. A képzésen többnyire a Nap útját érintő csillagképek alapüzeneteiről fogok beszélni, valamint az egyéni képletekben betöltött szerepüket igyekszem megismertetni a tanítványokkal. A képzésen szó lesz az általam készített heti csillagüzenetekről is. Az előadás – ugyan alapvetően az iskola hallgatói számára készült – , mégis Minden Kedves Érdeklődő számára meghallgatható, tehát bárkinek lehetősége van csatlakozni ezen a napon a tanítványokhoz. Szeretettel várom a téma iránt érdeklődőket!
Díja: 6.000 Ft/fő

Lélek- és Szellemgyógyászat (Pszichotronika) tanfolyam indul (Mesterképzés)

Veszprémben 2019. április 07-én 9-16 óráig
Tatán 2019. április 28-án 9-16 óráig
Zalaegerszegen 2019. júniusban (hét közbeni, teljes napos, kis csoportos képzés keretén belül) 9-16 óráig
(A képzés a Személy- és Tértisztítás modulokkal indul.) Erről a képzésről Minden Érdeklődő számára küldök részletes tájékoztatást email-en.

TERAPEUTA KÉPZÉSEK SZÉKESFEHÉRVÁRON

A Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola Székesfehérváron terembérleti lehetőséget biztosít a már végzett tanítványok számára egyéni és kisebb csoportos kezelések megtartásához.
Az alábbi 3 alkalommal az elinduláshoz szeretnék segítséget nyújtani. A képzéseken a már megszerzett tudás felelevenítése mellett, igyekszem ötleteket és tematikát adni az egyéni illetve csoportos kezelések (meditációs estek, női körök, kártyavetések stb) szervezéséhez, hirdetéséhez és lebonyolításához. A terapeuta képzésen a számmisztika, angyalkommunikáció ismereteit, valamint a meditációk témakörét vesszük elő, de természetesen az angyalkártyák és az általam készített személyiségfejlesztő kártyák is fontos szerepet kapnak. Megtanuljuk, hogy milyen módon érdemes ezeket használni, miként nyújtanak segítséget a klienseknek és terapeutának egyaránt a kezelések során.
Időpontok:

Meditációs technikák (terapeuta képzés)
Székesfehérváron 2019. május 01. 9-12 óráig

Angyalkommunikáció (terapeuta képzés)
Székesfehérváron 2019. május 01. 12:30-15:30-ig

Számmisztika (terapeuta képzés- a számmisztika tanainak összegzésére)
Székesfehérváron 2019. május 06. 17-20 óráig

Előadás az IDŐről
Időpont: 2019. szeptember 30. 18:00 – 19:30-ig
Helyszín: Zalaegerszeg, Apáczai Csere János Művelődési Ház
Téma: Az IDŐ
Cím: Az univerzum Titkai: A gyorsuló idő
Az Apáczai Csere János Művelődési Ház felkérésére előadást tartok az IDŐ-ről, melyre szeretettel várok minden Kedves Érdeklődőt.
Leírás:
Előadás az IDŐ-ről, mely feltárja előttünk az Univerzumunk működésének titkait, az idő létezését / nem létezését, valamint a gyorsuló idő érzetének háttér mozgatórugóit. Az előadáson természetesen Albert Einstein által megalkotott relativitáselmélet témája is szóba kerül, bár a megszokott nézőponttól eltérő módon vizsgáljuk azt.
Az előadásra bejelentkezés nélkül is szeretettel várom a Kedves Érdeklődőket.
Belépő: 1000 Ft/fő

Kiadványok
Továbbra is Szeretettel ajánlom a CSAKRA-TAN Személyiségfejlesztés Alapfok című Könyvemet, mely a 7 fő csakra témakörét részletesen, mégis komplett egységben ismerteti.
Az emberi testet körülvevő elektromágneses mezőben (aurában) a helyes energiaáramlásért a csakraközpontok a felelősek. Ezek működése befolyásolja az életminőségünket, viselkedésünket, a dolgokhoz való hozzáállásunkat, az anyagi biztonság és öröm megélésén keresztül az önmegvalósítás lehetőségeit is, tehát összehangolja a létünkhöz szükséges összes energiát a legalapvetőbb szükségleteinktől egészen a kényeztetés szintjéig.
A „Csakra-Tan” Személyiségfejlesztéssel lehetősége adódik mindenkinek a központokat testi-lelki és szellemi szinten is helyreállítani, és felügyelni annak működését. A könyv valójában egy teljes spirituális személyiségfejlesztő tananyag első és egyben legfontosabb része, melyben az egyes energiaközpontok helyreállításához gyakorlati példák, pozitív gondolkodást segítő iránymutatások és meditációk is találhatók. A tananyaggal minden ember – függetlenül a spirituális érdeklődésétől és képzettségétől – egy kis önismeretre tehet szert, és fejleszteni tudja magát saját ütemében, a saját időbeosztása szerint.
A könyv puha borítóval ellátott. Méretét tekintve 16,5 x 23,5 cm és 138 oldal.
3500 Ft + 500 Ft postaköltség
Megrendelni a megerteskapuja@gmail.com emailcímen vagy a +36 30 7373 453 telefonszámon lehet.

Személyes átvétel lehetséges:
Zalaegerszegen, Veszprémben, Székesfehérváron, Szombathelyen, Budapesten.
Mindegyik esetben előzetes egyeztetés szükséges. Köszönöm! megerteskapuja@gmail.com vagy +36 30 7373 453

Kártyáim és egyéb kiadványaim továbbra is elérhetők:
Siker-kártya, Szeretet-kártya, Hit-kártya, Hit Mandala/Óra, Szeretet Mandala/Óra http://megerteskapuja.hu/konyvek-kartyak/

Ajándékutalvány vásárlásra is van lehetőség, részletek a honlapon. http://megerteskapuja.hu/ajandekutalvanyok/

Pszichotronikus Vizsga lehetőség Zselízben

2019. május 27-én és 28-án délelőtt lesz vizsga, így aki szeretne részt venni (például még nem vizsgázott egyéni tanítványok, stb), kérem, hogy jelezzék nekem a szándékukat. Köszönöm!

Masszázs Tanfolyamok indulnak a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola szervezésében az alábbi helyszíneken és időpontokban:
2019. április 26. Szeretetmasszázs Székesfehérvár
2019. május 04. Indiai fejmasszázs Zalaegerszeg
2019. május 25. Szeretetmasszázs Szombathely
2019. június 01. Talpmasszázs Zalaegerszeg
2019. július 06. Szeretetmasszázs Zalaegerszeg

A masszázs tanfolyamokat Rezi Ildikó tartja. A képzésekről érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: spiritildi@gmail.com

Rövid leírások:

Indiai fejmasszázs tanfolyam Ép testben, ép lélek
Szépség és egészség fejmasszázs segítségével. Az indiai fejmasszázs egy nagyszerű relaxáló kezelés. Rengeteg jótékony hatása van, Egyszerű, gyors, bárhol alkalmazható módszer, mivel széken ülve, ruhában történik a masszázs. Ezt a technikát bárki elsajátíthatja. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak és fodrászoknak, masszőröknek, kozmetikusoknak, családanyáknak is. A tanfolyam díja: 20.000 Ft

Szeretetmasszázs tanfolyam Az érintés csodája

A szeretet masszázs nagyon finom érintő masszázs. Fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. A masszázs, a kezelés, lehelet finom érintéssel, simítással történik a meridiánok mentén, melynek hatására testi, lelki, szellemi energia harmonizálódik, az egyensúly helyreáll. Díja: 20 000 Ft

Frissítő-relaxáló talpmasszázs tanfolyam

Talp masszírozása hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, de megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést. A talpmasszázs egy a teljes szervezetre és lélekre ható masszázs típus, természetes gyógymód. Az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítjük és támogatjuk vele. A talpon több mint 70 000 idegvégződés található, masszírozásával elérjük a szervek egészségi állapotának javulását.

Ezt a technikát is bárki elsajátíthatja, előképzettségre nincs szükség. Ajánlom gyógyító tevékenységet folytatóknak, masszőröknek, kozmetikusoknak és családanyáknak, apáknak, mivel otthon, a családtagjaidnak is nagy örömet nyújt alkalmazása! A tanfolyam díja: 20.000 Ft

További információk spiritildi@gmail.com címen kérhetők.

Bízom benne, hogy az írások, tanfolyamok, kiadványok Mindenkinek segítenek a tudatosodás folyamatában.

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

E-mail : megerteskapuja@gmail.com

Telefon : +36 30 7373 453