+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Személyes konzultáció, kezelés

Lélek- és Szellemgyógyászat (pszichotronikus kezelés)

A betegségek minden esetben szellemből vagy lélekből fakadnak. A fizikai testben csak a kivetülésük található. A háromdimenziós világra és az öt érzékszervre korlátozott ember kevésbé érzékeli a lélek jelzéseit, nehezebben hallja meg a lelkiismeret hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni. Maga az anyag nem betegszik meg. A betegséget csak ott lehet gyógyítani, ahonnan ered, lélek és szellemszinten. A test csak a tünet hordozója, egy jelzőrendszer.

Lélek-szellemgyógyászati kezelés során a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítás maga pedig a szellemtestben és a lélektestben történik, innen íródik át a gyógyulás a fizikai testre. A kliens aktív részese a saját gyógyulásának, és vállalja, hogy a betegségéhez vezető hibás utat, a helyesre cseréli. Kezelésre bejelentkezés:

Asztrozófiai elemzés

Születésünk pillanatában éppen aktuális bolygó és csillagállások üzenetet hordoznak egész életünkre vonatkozóan. Az elemzés során a születési időpontra vetítve a csillagképekben haladó bolygók pillanatnyi helyzetét és fényszögeit vesszük alapul. (Az elemzés valamelyest hasonlít az asztrológiai elemzés módszerére, mégis nagyban eltér attól.) A teljes csillagképi háttérből az életfeladatra, az élet könnyebb és munkásabb területeire vonatkozóan rejtett üzeneteket olvashatunk ki, melyek komoly segítségül szolgálnak a hétköznapok megélésében, a feladatok megoldásában, és a nehézségek kiküszöbölésében egyaránt. Elemzésre bejelentkezni:

Számmisztikai- és sorselemzés

A konzultáció során a névből és a születési adatokból kiszámoljuk az életfeladatot, és a hozzá vezető utat. Megnézzük, hogy milyen segítő energiákat rejt a képlet, hiszen az ehhez kapcsolódó tulajdonságokat kihasználva még kiegyensúlyozottabb életet teremthet mindenki magának. Maga az elemzés útmutatást nyújt a jelenlegi sorsot uraló energiákról, és a jövőben megbúvó lehetőségekről, valamint feladatokról, s azok megoldásainak változatairól is. Sorselemzésre való bejelentkezés:

Személy- és Tértisztítás

Minden energia, tehát nem elegendő fizikai szinten tisztítani, hisz a negatív energiák káros hatással vannak magára az életre. A koncentrálóképességet, viselkedést, a világhoz való hozzáállást befolyásolják. A konzultáció során mindenkinek lehetősége van energetikai tisztítást igénybe venni saját testére, szellemére, lelkére, aurájára, vállalkozására, otthonára, autójára, kapcsolataira stb. A konzultáció során olyan elméleti tudást, összefüggéseket ismer meg és olyan tisztítási technikákat sajátíthat el, melyek használatával a továbbiakban önállóan is képes lesz  kiválóan megtisztítani önmagát.

Növények és Állatok kezelése

A Növények és az állatok is egyaránt rendelkeznek energiával, melyet ugyanúgy a mi felelősségünk tisztán és karban tartani. Amennyiben ez elmarad, előfordul, hogy a testük csak betegség formájában jelzi az energetikai kibillenéseket. Energiájuk helyreállítására és a betegségek gyógyítására is van lehetőség a kezelés és konzultáció során. Növény és állatgyógyításra bejelentkezni:

Elemzés Tarot-kártyával, kártyavetés

A nehéz döntések, esetleges krízishelyzetek elemzésére tökéletesen alkalmas és kiváló útmutatóul szolgál a Tarot- kártya. A kérdések pontos megfogalmazásával és néhány kirakási móddal könnyedén eligazodunk a kínálkozó lehetőségek között.  Tarot – kártya elemzésre bejelentkezni:

Angyalterápiás kezelés

Legfőbb segítőinkkel, az angyalokkal könnyedén megszabadulhatunk a hétköznapok stresszétől, segítséget kapunk a terheink letételéhez és a megbocsátáshoz. A kezelés által megismerhetjük a valódi, szeretetteljes énünket, valamint útmutatást kapunk arról, hogy a továbbiakban mit és hogyan tegyünk. Kíméletes, gyors, megbízható segítség, az Angyalok végtelen bölcsességével. Legyen szó testi-lelki tünetekről, egy konkrét betegség gyógyításáról, párkapcsolati problémákról, energetikai védelemről. Angyalterápiára bejelentkezni:

Lelki elakadások feloldása, egyéni személyiségfejlesztő

Személyes konzultációk keretén belül egyéni személyiségfejlesztésre és lelki elakadások feloldására van lehetősége, amennyiben az eddig kipróbált és végigvitt személyiségfejlesztő rendszerekben vagy gyógyítási mechanizmusokban elakadás történt. Egyéni fejlesztésre bejelentkezni:

 


A konzultációk / kezelések kb 1-1,5 óra időtartamúak és többnyire az alábbi városokban vehetők igénybe:

Szombathely, Zalaegerszeg, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest

Időpontkérés, város megjelölésével az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Telefon, Viber:             + 36 30 7373 453
E-mail:                         megerteskapuja@gmail.com