+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Személyiségfejlesztő tréningek

 

Önismereti és Személyiségfejlesztő tréning

Köztudott, hogy az emberi test energetikai felépítésében a 7 fő csakrának kiemelt jelentősége van, hiszen működésük szinte az összes életterületet befolyásolja. A Csakra-Tan© 7 hetes tréninggel igyekszem elősegíteni, hogy mindenki saját kezébe vegye életének irányítását, és szép jövőt írjon magának.

A 7 hetes tréningen rendbe tehetők a legfontosabb életterületek gondolatilag, érzelmileg és a gyakorlatban.

A 7 alkalmas (heti 1 délutáni elfoglaltságot jelentő) Személyiségfejlesztés témakörei:

Teremtés, Bőség, Anyagiak
Párkapcsolat, Kreativitás, Termékenység
Életörömök, Társasági élet
Kapcsolatok, Segítségnyújtás, Adakozás-Elfogadás, Szeretet, Lelki tisztulás
Hit, Önérvényesítés, Kommunikáció
Célok, Jövőkép, Vizualizáció
Kiteljesedés, Önmegvalósítás, Meditáció

A hét délután anyaga természetesen egymásra épül, de mindegyik önmagában is megállja a helyét.

A tréning az energiaközpontokhoz kapcsolódóan ismerteti az optimalizálási lehetőségeket testi-lelki-szellemi szinten. Az tanítások teljesen hétköznapi nyelven vannak megfogalmazva, így sokat nyújt mindazok számára is, akik nem rendelkeznek számottevő ismerettel ezoterikus területen. A tanítás kiváló alapot nyújt ugyanis az ezoterikus világ megismeréséhez, a tudatosodás erősítéséhez.

A tréning a Csakra-Tan© Személyiségfejlesztés alapfok c. könyvem témaköreit tárgyalja, mely valójában a Tiszta-Tan© sorozat legfontosabb alappillére, az ezoterikus ismeretanyag és a személyiségfejlesztés meghatározó tanítása.

Az előadás sorozat ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A tréning indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!