+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Angyal – Tan

 

Angyalkommunikációs lehetőségek

Az ember élete során számtalan segítség áll rendelkezésre, mely által könnyíteni tud mindennapjain. Az angyalokkal való együttműködés egyszerűen beintegrálható a hétköznapokba és szeretetteljesebbé, boldogabbá varázsolja az életet.

 Az Angyalokkal való kommunikálás és a velük együtt munkálkodás nemcsak az élet kritikus helyzeteiben segít, hanem a mindennapokban, az öröm, boldogság érzésének elérésében és megtartásában is.

A tanfolyam hasznos azon résztvevők számára,

  • akik magabiztosságra vágynak,
  • akik úgy érzik, magukra maradtak,
  • akik szeretnének kiegyensúlyozott életet élni,
  • akik nagyobb rálátást szeretnének az Univerzum Létezőire,
  • és valójában mindenkinek, aki keresi a tiszta kapcsolatot a „láthatatlan világgal”.

A tanfolyam során felderítjük a kommunikációs technikákat, szó lesz a kérések sokszínűségéről és az angyali rend hierarchiájáról. Megismerkedünk az Angyali karokkal, betekintünk többféle vallástörténeti háttérbe. Felvesszük a kapcsolatot az őrangyalunkkal. Megtanulunk együttműködni az Arkangyalokkal, feltárjuk, hogy mit és hogyan érdemes kérni tőlük. Segítségül hívjuk az általam készített személyiségfejlesztő kártyákat és az általános angyalkártyákat is.

A tanfolyamon megismerhető az őrangyal és az arkangyalok hatóköre. Megvizsgáljuk, hogy mi az Angyalok szerepe az emberiség életében. Beszélünk Atlantiszról, és tanulunk az ott alkalmazott harmonizáló technikákról, valamint említést teszünk a kristályokról. Az előadáson az angyalkommunikációs lehetőségek feltárása mellett szó lesz az ember ellazult állapotának megteremtéséről, valamint az éteri érzékelési formákról. Az univerzum létezőinek feltérképezésével, az inkarnációs folyamat szemléltetésével minden résztvevő tágabb rálátást kap a Földi élet jelentőségére.

Az Angyal-Tan mélyreható ismeretanyagot biztosít, és meditációkkal segíti az angyalokkal való kapcsolatfelvételt.

Az Angyal-Tan© valójában az általam alkotott Tiszta – Tan© sorozat egyik legfontosabb tanítása, az ezoterikus ismeretanyag egyik alappillére.

Az előadás sorozat ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

Az Angyal – Tan képzés indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!