+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Csakra – Tan

 

Önmagunk megismerése és az egyensúly létrehozása

Az ezoterikus ismeretanyagot bemutató előadás sorozaton az ember aurájában fellelhető 21 csakra témaköreiről lesz szó. Az előadáson megtudható, hogy a hétköznapi életvitel során megjelenő témakörök mely csakrához sorolhatók. Az egyes csakraközpontok funkciójának megértésével, azok felhangolásával megtalálható a lelki béke, így emelhető az életminőség. Megismerjük, hogy a különböző életterületeken fellelhető kibillenéseket hogyan lehet helyreállítani. A Csakra-Tan olyan átfogó ismeretanyagot nyújt, mely komoly személyiségfejlődést hoz minden résztvevő számára. A tananyag segítségével mélyreható önismeretre tehet szert mindenki, amivel nagymértékben emelhető az életminőség, így az ember hosszútávon megteremtheti a kiegyensúlyozott életét.

A Csakra-Tan© valójában az általam alkotott Tiszta – Tan© sorozat legfontosabb alappillére, az ezoterikus ismeretanyag és a személyiségfejlesztés meghatározó tanítása.

Az előadás sorozat ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Csakra – Tan képzés indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!