+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Csillag – Tan

 

Napi csillagüzenetek megfejtése

A csillagképekkel és bolygóállásokkal foglalkozó alapképzés egyszerűen és érthetően világít rá a hétköznapokban megélt energetikai hatásokra, a fényszögek, bolygók és csillagjegyek alapinformációira.

A tanfolyamon elsajátítható tudás segít fenntartani a hitet, és kiemelkedő lehetőséget ad a személyiségfejlesztésre.

A tranzitmozgásokat vizsgáló előadáson átfogó ismeretet kap minden résztvevő a bolygókról, a fényszögekről, a csillagképekről, valamint az általuk közvetített energiákról, üzenetekről. A szerteágazó és komoly ismeretanyagot bemutató előadás sorozaton főként a tranzitmozgásokról, tehát a napi csillagállások és bolygópozíciók üzeneteiről lesz szó. (Ezen információk természetesen nagy segítséget adnak az egyéni sorselemzésekhez is.)

Az előadás sorozaton mindent az alapoktól kezdünk. Az egyes témaköröket lépésről lépésre, de viszonylag gyors ütemben haladva, ugyanakkor érthetően tárgyaljuk, így a Csillag-Tan Mindenkinek ajánlott, aki szeretné érteni a csillagos ég üzeneteit, függetlenül attól, hogy van-e bármilyen információja ebben a témában. Az előadásokra szeretettel várom a tanulási szándékkal bíró érdeklődőket és azon asztrológusokat is, akik a csillagképi üzenetekkel szeretnék kibővíteni tudásukat, vagy, akik további információt szeretnének kapni a tranzitmozgásokról.

A Csillag-Tan© valójában a Tiszta – Tan© sorozat meghatározó tanítása, a személyiségfejlesztés koronája.

Az előadás sorozat asztrológiai és asztrozófiai, valamint egyéb ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Csillag – Tan előadás sorozat indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!