+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Lélek – és Szellemgyógyászat (Pszichotronikus mesterképző)

 

A betegségek minden esetben szellemből vagy lélekből fakadnak. A fizikai testben csak a kivetülésük található.  A tanfolyamon elsajátíthatók a gyógyítási technikák, valamint feltárjuk a betegségek igazi okait. A tanfolyamon megismerhető az ember teljes energetikai rendszere, annak felépítése, működése, teljes körű tisztántartása, mivel a képzés tartalmazza a személy-és tértisztítás részletes tanait. Az univerzum felépítésén, a teremtéstörténeten felül a világok és dimenziók ismereteibe is betekintünk.            Tanulunk Atlantiszról, Szíriuszról, ősi gyógyítási technikákról, melyek az évszázadok során a beavatottak tudásának részét képezték. Ismereteket szerzünk az emberi test anatómiai felépítéséről is, valamint a betegségek megjelenéséről, azok okairól, beleértve a lelki okokat is. Megnézzük, hogy milyen lelki sérülés (akár előző életben szerzett is) milyen hibát hoz létre a szerveken, és megtanuljuk, hogy   ezeket hogyan lehet kijavítani.
Beszélünk kicsit a magyarság kérdéséről, múlt-jelen-jövő tekintetében, a vallásokról és természetesen Jézus tanításairól, melyek a Pszichotronika alapját képezik. Megtanulunk kommunikálni a felső énünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel, ehhez egy eszközt is használunk, amit szenzibilnek hívnak.
Választ kapunk arra, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk és mi a feladatunk. Sőt technikákat és belső (lelki) erőt kapunk ahhoz, hogy ezt a feladatot teljesítsük is.

Megtanuljuk, mi a szeretet és a hit, és elkezdjük őket tudatosan is beépíteni az életünkbe. A képzésen szó lesz továbbá az érzékelési formákról, hertzekről, rezgésekről, agyhullámról, az időről, vallás és hit kérdéséről, megvilágosodásról, férfi-női energiákról, betegségek lelki okairól, valamint ezek gyógyításáról emberben, növényen, állaton. Elhangzik néhány technika a sugárzások megszüntetésére, védelemrendszerek kialakítására, genetikai javításokra, kromoszóma- és dns és sorsok javítására is.            

A tanfolyam során komoly személyiségfejlődésen megy keresztül minden tanítvány, és nagyban megváltozik az életszemlélet mindenkiben,  mivel megkapja az életében felmerült kérdésekre a választ és magasabb nézőpontból tud tekinteni a saját életére, valamint a körülötte lévő világra, annak árny-és fény oldalára egyaránt.

A tanfolyam egyik legnagyobb adománya a hallgató számára, a jó és a rossz megkülönböztetésének képessége, amit elsajátíthat a tanfolyamon mindamellett, hogy minden betegség gyógyítására való tudást is megszerzi, még az orvostudomány számára gyógyíthatatlannak tartottakét is. A gyógyítás gyakorolására is van lehetőség a tanfolyamon, így rögzülnek az alkalmazott technikák.

A tanfolyam spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak (akár gyógyítóknak) is, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezotériában és alternatív gyógymódok területén. Így a Lélek- és Szellemgyógyászat (Pszichotronika) tökéletes kiegészítője lehet a már alkalmazott gyógyítási módszereknek pl: Kineziológia; Masszázsok; biorezonancián, bioenergetikán, fitoterápián alapuló és különböző holisztikus szemléleten alapuló módszereknek.

Tapasztalatom alapján minden tanítvány egyfajta globális látásmódot kap a tanfolyam során, így az egyéb helyeken megszerzett ismereteit is Egy nagy rendszerbe tudja elhelyezni. Hiszen mindenki ugyanarra a hegyre igyekszik, csak éppen más ösvényen próbálkozik. 🙂

A tanfolyam 9 alkalomból áll, minden alkalommal 9-16 óráig lesznek megtartva az órák.

A képzés folyamatosan indul: Székesfehérváron, Budapesten, Zalaegerszegen, Szombathelyen és Veszprémben. További városok Hévíz, Siófok, Sopron, Esztergom, Tata, Győr, Mór stb.

Tanfolyami időpontok :

Tanfolyami időpontokról és helyszínekről bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhet:

E-mail: megerteskapuja@gmail.com

Telefon: +36 30 7373 453