+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Növények és Állatok gyógyítása és egészségük megóvása tanfolyam

A képzésen a növények és az állatok energetikai felépítéséről, működéséről tanulhat. Többféle módszert megismerhet az energiamezejük tisztán tartásához és a gyógyításukhoz is.

Részletek>>

A képzésre elsősorban olyan felelősségteljes növény és állattulajdonosokat várok, akik szeretnének tiszta környezetet és igazán szeretetteljes, kiegyensúlyozott életet teremteni élőlényeik számára, legyen szó a kerti vagy szobanövényekről, akár egy teljes gazdaságról, háziállatokról, versenylovakról, stb.
Továbbá elsősorban olyan felelősségteljes és alternatív módszerek alkalmazására nyitott állatorvosok, növényvédők jelentkezését várom, akik a napi gyógyításaik során komoly hasznát veszik a gyógyítási technikáknak. A tanfolyamon egy kész rendszert kapnak ahhoz is, hogy akár állatorvosként a gazdiknak milyen praktikus ötleteket érdemes adni az otthoni ápolásokhoz. Mindezt természetesen az eddig megszokott módszereken felül, energetikai szempontból. A növények, állatok szervi és energetikai elváltozásainak gyógyítására is van lehetőség a tanfolyamokon.

A képzésre szeretettel várom mindazokat,

  • akik állatorvosként, asszisztensként naponta foglalkoznak gyógyítással és szívesen egészítenék ki tudásukat az energetikai gyógyászattal is.
  • akik növényvédelemmel, növény- és állatgazdálkodással foglalkoznak, és fontos számukra jószágok állapota
  • akik felelős gazdiként állataikra és növényeikre jobban szeretnének odafigyelni.

Tanfolyami időpontok :

Tanfolyami időpontokról és helyszínekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken :

E-mail: megerteskapuja@gmail.com

Telefon: +36 30 7373 453