+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Szám – Tan

 

Számmisztika, sorselemzés

A születési név és dátum tartalmazza a teljes inkarnációhoz szükséges adatokat, a megtervezett életünk főbb paramétereit, mérföldköveit. A számok világát és azok jelentését bemutató előadás sorozat ismerteti a név- és számmisztikával kapcsolatos tudnivalókat, melyek segítségével kiszámolható az életfeladat és életút, a lélek vágya, a képességek, adottságok, tanulandó életterületek, az érzelmi világ és gondolati hitrendszer alapja, valamint sok egyéb más mellett az életciklusok feladata is. A születési képletben fellelhető általános információk megismerésén túl a családi feladatokkal kapcsolatos számmisztikai jelentéstartalmakra is rávilágítunk a képzésen.

A számmisztika által mindenki nagyobb rálátást kap önmagára és szeretteire. Jobban megérti a környezetében élő emberek viselkedésének, döntéseinek mozgatórugóit; ezáltal nagyobb harmóniát és szeretetet alakíthat ki embertársaival és önmagával.

Alap- közép – és felsőfokú képzés alapos tudást és sokoldalú információt biztosít minden tanítványnak, mely alapján a résztvevők sokrétűen tájékozódhatnak saját életükről, és a környezetükben élőkről, emellett hasznos segítséget kaphatnak a hétköznapokban meghozott elhatározásaikhoz is.


A képzés előnyös
mindenki számára,      

– aki az életében választ keres a miértekre,            
– aki szeretné ismerni az életfeladatát, és rejtett tartalékait,   
– aki megerősítést szeretne a megérzéseihez,           
– aki kézzelfogható, racionális információt szeretne tudni sorsával kapcsolatban,           
– vagy aki egyszerűen csak vonzódik a számok világához, a név-és számmágiához.           

A Szám – Tan© valójában az általam alkotott Tiszta – Tan© sorozat egyik fontos alappillére, ahol esszenciális tudásomat adom át a számmisztikai sorselemzés tekintetében. A tanfolyamon egy rendszerben összefoglalva, egyszerűen, érthetően, tömören, mégis magas összefüggéseket tárgyalva tanítom a sorselemzést.

Az előadás sorozat ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Szám – Tan indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Tanítványokat!