+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Szám-Tan: Számmisztika, sorselemzés tanfolyam

 

Születési név és dátum tartalmazza a teljes inkarnációnkhoz szükséges adatokat, a megtervezett életünk főbb paramétereit, mérföldköveit, amiket kiolvashatunk a képletünkből. A számmisztika által nagyobb rálátást kapunk önmagunkra és szeretteinkre. Jobban megértjük a környezetünkben élő emberek viselkedésének, döntéseinek mozgatórugóit; ezáltal nagyobb harmóniát és szeretetet alakíthatunk ki embertársainkkal és önmagunkkal.

Alap- közép – és felsőfokú képzések alapos tudást és sokoldalú információt biztosítanak a tanítványoknak, mellyel sokrétűen tájékozódhatnak saját életükről, és a környezetükben élőkről, valamint hasznos segítséget nyújthatnak klienseiknek.

A képzés előnyös mindenki számára :

– aki az életében választ keres a miértekre,
– aki szeretné ismerni az életfeladatát, és rejtett tartalékait,
– aki megerősítést szeretne a megérzéseihez,
-,aki a gyógyítási tevékenysége során szeretne kézzelfogható/racionálisabb információval szolgálni a kliensei számára,
– vagy aki csak egyszerűen vonzódik a számok világához, a név-és számmágiához.

Szám-Tan könyv
Aki a számmisztika-sorselemzés tanfolyamom közép- és haladó szintjein részt vesz, számára elérhető a Szám-Tan könyvem, ami a tanfolyamon elhangzottak is tartalmazza. Számmisztikai témakörben az esszenciális tudásomat adom át általa: Egy átlátható rendszerben összefoglalva, röviden, tömören, egyszerűen és közérthetően írtam le mindent. Fogadja Minden Tanítványom Sok Szeretettel!

Tanfolyami időpontok :

Tanfolyami időpontokról és helyszínekről bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhet:

E-mail: megerteskapuja@gmail.com

Telefon: +36 30 7373 453