+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Személytisztítás tanfolyam

Minden energia, tehát nem elegendő a fizikai szinten tisztítani, hisz a negatív energiák káros hatással vannak az életünkre. A koncentrálóképességet, viselkedést, a világhoz való hozzáállásunkat befolyásolják. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy tisztán tartsa önmagát és környezetét, energetikai szinten is.

A személytisztítás tanfolyamon megismerkedünk az ember teljes energetikai rendszerével, annak felépítésével és működésével elsősorban csakra-központok és aurarendszer tekintetében, mindamellett, hogy részletesen tanulunk a test-lélek-szellem harmóniájáról és a reinkarnációról. Szót ejtünk a radiesztéziáról, és megtanulunk kommunikálni a felső énünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel; ehhez egy eszközt is használunk, amit szenzibilnek hívnak. Megnézzük, hogy milyen negatív energiák jelenhetnek meg személyen, aurában, csakrában, stb. Ehhez kapcsolódóan többféle tisztítási módszerrel ismerkedünk meg mindamellett, hogy a teljes körű védelmi rendszert is létrehozzuk.

A tanfolyam során olyan elméleti tudást, összefüggéseseket ismer meg minden tanítvány, és olyan tisztítási technikákat sajátíthat el, melyek használatával önállóan is képes lesz kiválóan megtisztítani mindenkit*és tisztántartani önmagát egész életében.

A képzés spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak (akár gyógyítóknak) is, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezotériában és alternatív gyógymódok területén, mert más megvilágításba kerülnek az eddig megtanultak.
A képzés tulajdonképpen a Lélek- és Szellemgyógyász tanfolyam első napja.

Tanfolyami időpontok :

Tanfolyami időpontokról és helyszínekről bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhet:

E-mail: megerteskapuja@gmail.com

Telefon: +36 30 7373 453