+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Személytisztítás tanfolyam

Energetikai tisztaság létrehozása

Minden energia, tehát nem elegendő a fizikai szinten tisztítani, hisz a negatív energiák káros hatással vannak az ember életére. A koncentrálóképességet, viselkedést, a világhoz való hozzáállást befolyásolják. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy tisztán tartsa önmagát és környezetét, energetikai szinten is.

A személytisztítás tanfolyamon megismerkedünk az ember teljes energetikai rendszerével, annak felépítésével és működésével elsősorban csakra-központok és aurarendszer tekintetében, mindamellett, hogy részletesen tanulunk a test-lélek-szellem harmóniájáról és a reinkarnációról. Szót ejtünk a radiesztéziáról, és megtanulunk kommunikálni a felső énünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel; ehhez egy eszközt is használunk, amit szenzibilnek hívnak. Megnézzük, hogy milyen negatív energiák jelenhetnek meg személyen, aurában, csakrában, stb. Ehhez kapcsolódóan többféle tisztítási módszerrel ismerkedünk meg mindamellett, hogy a teljes körű védelmi rendszert is létrehozzuk.

A tanfolyam során olyan elméleti tudást, összefüggéseseket ismer meg minden tanítvány, és olyan tisztítási technikákat sajátíthat el, melyek használatával önállóan is képes lesz kiválóan megtisztítani és tisztántartani önmagát egész életében.

A képzés spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak is, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek az alternatív technikákat alkalmazó természetgyógyászat területén, mert magasabb megvilágításba kerülhetnek az eddig megtanultak. A képzés tulajdonképpen a Lélek-Tan tanfolyam egyik eleme.

A tanfolyam spirituális és ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Lélek – Tan előadás sorozat indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!