+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Táplálkozás – Tan

Táplálkozás-Tan©  Az emberi szükséglet megértése

A táplálkozástudománnyal foglalkozó, emberi szervezet működését és szükségletét feltáró előadáson az egészséges életmóddal kapcsolatos alapvető tudnivalókat és irányelveket ismerhetik meg a résztvevők. Az adott napon megtudható, hogy mely étel milyen hatással van az emberre, milyen ételek fogyasztásának mikor jön el az ideje, kinek milyen anyagcseretípusba tartozik a szervezete.

A táplálkozási szokásokat, alapelveket és jelenleg trendi irányzatokat természetesen az emberi test működésének szempontjait figyelembe véve vizsgáljuk, és az ezoterikus összefüggésekre is rávilágítunk, emellett pedig a táplálékban található elemek és vitaminok fontosságára és azok jelentésére is figyelmet fordítunk. Az általános jelentéstartalmakon túl megvizsgáljuk a vitaminok jelentőségét az emberi szervezetben, és kitérünk néhány hormonális elváltozás okaira, valamint a táplálkozással kapcsolatos összefüggéseire is.

Az előadás célja az ezoterikus ismeretanyag és a táplálkozással kapcsolatos általános információk ismertetése, így a képzés nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A 9-16 óráig tartó teljes napos előadás tartalmas és sok témakört felsorakoztat, ezzel igyekszik felhívni a figyelmet a tudatos szemléletre, így teremti meg az alapját az egészséges életmódnak. A pontos helyszínről a jelentkezéseket követően küldök tájékoztatást. 

A Táplálkozás-Tan©-ra jelentkezni a megerteskapuja@gmail.com emailcímen és a +36307373453 telefonszámon lehet. 

Szeretettel várom a Jelentkezőket!