+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Tarot – Tan

Az égi világ útmutatásának megfejtése

A Tarot kártya évszázadok óta tökéletes módszere az önfejlesztésnek és a jövőkutatásnak.

Helyes használatával minden ember:

  • képes bármilyen kérdésben helyes elhatározásra jutni
  • képes meglátni egy probléma gyökerét a saját és embertársai életében egyaránt
  • képes kapcsolatot teremteni a tudatalatti régióval és a láthatatlan segítő kezekkel.

A tanfolyam során különböző kártyatípusokkal, a kis- és nagyarkánum lapjainak sokrétű jelentésével, valamint többféle kártyavetési módszerrel ismerkednek meg a résztvevők. A tarot-kártya egyes lapjainak jelentését feltáró előadás sorozat mélyreható ezoterikus információkat ad a tanfolyami hallgatók számára. Ismereti például a számok jelentéstartalmát, a tarot-kártya rendszerének/ felépítésének logikáját, valamint a szimbólum és jelképrendszerét. A kártya-kirakások fajtáinak megismerése és maga a kártyaolvasás mind erős segítséget nyújt a hétköznapi élet során felmerülő kérdések megválaszolásában, valamint az égi világgal való kapcsolatfelvételben, kommunikációban. Így a képzés előnyös mindenki számára, aki az életben a keresi a megértést, és a jobb lehetőségeket, aki szeretne megerősítést a megérzéseihez, vagy aki egyszerűen csak vonzódik a kártyákhoz, és szeretne a láthatatlan világokhoz közelebb kerülni.

A Tarot-kártyavetés nemcsak a saját kérdésekre ad jól értelmezhető választ, de a környezetben élők számára is segítséget nyújt a mindennapok és a kritikus időszakok elhatározásait illetően.

A Tarot – Tan© valójában az általam alkotott Tiszta – Tan© sorozat egyik fontos tanítása, ahol az égi világgal való kapcsolatfelvételre és a velük való tudatos kommunikációra nyílik lehetősége minden résztvevőnek.

Az előadás sorozat ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Tarot – Tan előadás sorozat indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Tanítványokat!

 

Tarot-kártya gyakorló délutánok

Szeretettel várom a Jelentkezőket a Tarot-kártyavetés gyakorló délutánokon, ahol Minden résztvevőnek lehetősége adódik gyakorolni a tanfolyamon tanultakat. A délutánokon több szempontból is megvizsgáljuk a Tarot lapok jelentését és sokféle értelmezését, ezen túlmenően pedig további kártyavetési módszerekkel is megismerkedünk. A gyakorló délutánokon bárki részt vehet, aki ebben a témában szeretné fejleszteni magát, függetlenül attól, hogy hol tanult.

A Tarot – kártyavetés gyakorló délutánok időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Tanítványokat!