+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Tértisztítás tanfolyam

 

A tértisztítás tanfolyamon beszélünk a radiesztéziáról, megtanuljuk kitisztítani a térben lévő energetikai szennyeződéseket, a különböző hálórendszerek sugárzásait, vízeret stb mindamellett, hogy a terület, ház, cég, megye, város, víz, erdő, mező, kert stb energetikai tisztítási és tisztántartási technikáit is elsajátítjuk.

A képzésen érdekességként beszélni fogunk pár mondatban –teljesen érthetően- a Föld belsejében és felületén végbemenő változásokról, a repülőgépek által húzott csíkokról, és megemlítjük a bolygónk légköri változásait is.

A tanfolyam végére minden tanítvány megtanulja tökéletesen kitisztítani a teret önmaga körül, és levédeni a teljes energetikai mezejét, családját, otthonát.

A tértisztítás tanfolyam a személytisztítás képzésre épül, ez tulajdonképpen a Lélek-Szellemgyógyász tanfolyam 2. napja. (A tértisztítás képzésen is szenzibilt használunk a mérésekhez.)

A képzés spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak (akár gyógyítóknak) is, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezotériában és alternatív gyógymódok területén, mert az eddig tanultak más megvilágításba kerülnek és egyszerű, gyors módszerekkel egészülnek ki.

A képzés továbbá előnyös mindenki számára,

  • aki saját felelősségének érzi, hogy energetikailag is tisztán tartsa önmagát.
  • akinek kisgyermeke van, és szeretné megóvni őt és a családot a káros hatásoktól
  • aki tudatos, és egyre nagyobb harmóniát szeretne önmagában és önmaga körül
  • aki érzékeli a negatív energiákat, esetleg energialeszívásokat, és szeretné kezelni ezt a helyzetet

Tanfolyami időpontok :

Tanfolyami időpontokról és helyszínekről bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhet:

E-mail: megerteskapuja@gmail.com

Telefon: +36 30 7373 453