+ 36 30 7373 453 megerteskapuja@gmail.com

Tértisztítás tanfolyam

 

Energetikai tisztaság létrehozása

A tértisztítás tanfolyamon beszélünk a radiesztéziáról, megtanuljuk kitisztítani a térben lévő energetikai szennyeződéseket, a különböző hálórendszerek sugárzásait, vízeret stb mindamellett, hogy a terület, ház, cég, megye, város, víz, erdő, mező, kert stb energetikai tisztítási és tisztántartási technikáit is elsajátítjuk.

A képzésen érdekességként spirituális szemszögből megvizsgáljuk a Föld belsejében és felületén végbemenő változásokat, a repülőgépek által húzott csíkokat, és említést teszünk a bolygónk légköri változásairól is.

A tanfolyam végére minden tanítvány megtanulja tökéletesen kitisztítani a teret önmaga körül és levédeni a teljes energetikai mezejét, családját, otthonát. 

Így a képzés előnyös mindenki számára,

  • aki saját felelősségének érzi, hogy energetikailag is tisztán tartsa önmagát.
  • akinek kisgyermeke van, és szeretné megóvni őt és a családot a káros hatásoktól
  • aki tudatos, és egyre nagyobb harmóniát szeretne önmagában és önmaga körül
  • aki érzékeli a negatív energiákat, esetleg energialeszívásokat, és szeretné kezelni ezt a helyzetet.

A képzés spirituális előképzettséggel nem rendelkezők számára is ajánlott, de sokat nyújt azoknak is, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek az alternatív technikákat alkalmazó természetgyógyászat területén, mert egyszerű és gyors módszerekkel egészülhetnek ki és magasabb megvilágításba kerülhetnek az eddig megtanultak.

A tértisztítás tanfolyam a személytisztítás képzésre épül, ez tulajdonképpen a Lélek-Tan tanfolyam következő eleme. (A tértisztítás képzésen is szenzibilt használunk a mérésekhez.)

A tanfolyam spirituális és ezoterikus információkat ismeretet, nem ad végzettséget és államilag elismert képesítést igazoló bizonyítványt, tanúsítványt vagy oklevelet.

A Lélek – Tan előadás sorozat indulásának időpontjairól és helyszíneiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet: megerteskapuja@gmail.com  +36 30 7373 453

Szeretettel várom a Jelentkezőket!