Szeretet alapú módszertan (12 héten át hétfőnként március 20-tól)

Előadás
Helyszín: 
Székesfehérvár és Online
Időpont: 
2023, March 20 - 17:00 to 20:00
Szeretettel meghívok Mindenkit a HETI rendszerességű délutáni képzésre, mely 12 héten át hétfő délutánonként egy SZERETET ALAPÚ MÓDSZERTAN-t ismertet, melyet a tanítás során pl iskolákban, várt / váratlan helyzetekben is könnyedén lehet alkalmazni csoportosan és egyénileg.
A technikák a lélek hangjához visszavezetve a diákoknál is a helyes figyelmet és ideális fegyelmet teremtik meg, koncentrációt adnak, és segítik pl dolgozatíráskor is elérni a helyes teljesítményeket, támogatják a közösségbe való beilleszkedést és megoldást adnak a visszahúzódó/ túlzott önérvényesítő/ figyelemfelhívó viselkedésekre. Módszereket biztosítanak az önbizalom növelésére, az általános viselkedés javítására, önértékelés erősítésére.
Az egyénileg alkalmazott technikák pár perces gyakorlatokként segítenek a tanulási nehézségek megszüntetésében, (pl: diszgráfia, diszkalkulia, diszlexia esetében). Támogatást adnak a körömrágás, ujjrágás, ujjszopi, evési zavarok, szorongások befejezéséhez, hiperaktivitás és a megfelelés optimalizálásához, következetesség és sikeresség eléréséhez.
A további módszerek invitálnak pl a testalkat, testtartás, kéztartás, mozdulatok, egyéb jelek megfigyelésére, azok kezelésére.
A könnyen működtethető gyakorlatok hozzájárulnak a gyermekek sikerességéhez, a helyes közösségi együttműködés megteremtéséhez.
A képzés ezáltal felerősíti az égi szeretetteljes értékrendet, következetességet, létrehozza a tökéletes belső önérzetet, egységet. A lélekkel való kommunikációt és az önismeretet előtérbe helyezve a helyes külső-belső kapcsolódásokat teremti meg.
 
A képzés elérhető 2023. március 20-tól minden hétfőn este 12 héten át 17-20 óráig, Székesfehérváron Személyesen és ezen időpontokban Online rendszerben.
 
A tanítás során a Test-Tan, Táplálkozás-Tan, Angyal-Tan, Csakra-Tan, Szám-Tan, Tarot-Tan képzésekből is megemlítésre kerülnek egyes egységek, melyek segítenek a személyiségtípusok felismerésében, karakterelemzésekben, összefüggések megértésében, így a képzésre szeretettel várom az ezoterikus téma iránt érdeklődőket és azon terapeutákat, pszichológusokat, tanárokat, tanítókat, pedagógusokat, óvónőket és szülőket, akik a gyermekek tanítása során a legideálisabb külső-belső figyelem megteremtéséhez jól működő technikákat keresnek, ahogy a tanfolyamon elhangzók új nézőpontot, egység-rendszerszemléletet teremtenek.
 
A Résztvevők a Felnőttoktatási Rendszerbe bejelentett képzés elvégzéséről Tanúsítványt kapnak természetesen, mely a 2628, 3327, 5219 és a 2411-2499-ig tartó Feor számú szakmai kompetenciát növeli meg.
 
A tanfolyamról érdeklődni, valamint jelentkezni: https://megerteskapuja.hu honlapfelületen, a megerteskapuja@gmail.com emailcímen, a +‪36307373453 telefonszámon lehet.
Szeretettel fogadom a Jelentkezőket!
 
Klujber Katalin
+36307373453
Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola