Online és Személyes heti képzések a teljes Iskolai tananyag megismeréséhez

Szeretettel meghívok Mindenkit a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola online és személyes képzéseire! 2022. októbertől az Angyalkommunikáció, Tarot-kártyavetés, Számmisztika tanai egymást követő sorrendben délutáni képzéssorozatban érhetők el.

Angyal-Tan: három előadás

1. Lélekkel, Őrangyallal való kommunikáció, eredeti élettervek megismerése.   (október 12)
2. Éteri világgal való kommunikáció ingával, szenzibillel, Természeti Létezők megismerése (október 18)
3. Arkangyalok teremtésének megismerése, Négy fő arkangyal és az éteri érzékelési formák megismerése    (október 25)

 

Tarot-Tan:  négy előadás

1. Tarot-kártya felépítése, Nagyarkánumok megismerése, kártyavetések.   (november 7)
2. Botok, Kelyhek Kisarkánum lapok megismerése, Kapcsolati kártyavetések.   (november 14)
3. Kardok, Érmék Kisarkánum lapok megismerése, Projektekkel kapcsolatos kártyavetések.     (november 21)
4. Kártyavetések      (november 28)

 

Szám-Tan: hat előadás

1.Névelemzés (dec 05)
2. Dátumelemzés (dec 13)
3. Életútelemzés (dec 19)
4. Kabbala, Kháldeusi, Bibliai elemzések (jan 02)
5. Mátrixelemzések (jan 09)
6. Kapcsolati elemzések (jan 16)

 

A képzések önállóan és csomagonként is elérhetőek. Azok mindegyike 6000 Ft/alkalomért hallgatható meg.
(néhány képzéshez plusz eszközök vásárolhatók, melyeket postai úton küldök meg.)
A tanfolyamokhoz írásos tananyagokat is biztosítok természetesen.

Jelentkezni a https://megerteskapuja.hu/jelentkezes fülön belül lehet.ű
Szeretettel fogadom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

Klujber Katalin
+36307373453

 

 

Az első három alkalom részletes  ismertetője:

Szeretettel meghívok Mindenkit az Angyal-Tan 1-2-3 online képzésre, melynek első előadása 2022. október 12-én 17-20 óráig lesz. A képzésen pontosan ismerjük meg eredeti életterveinket, feltárjuk utunkat, valós lelki vágyunkat, céljainkat minden életterületen, ehhez megtanulunk kommunikálni őrangyalunkkal, belső hangunkkal, lelkünkkel, mindezt meditációban és éberen, mely során kártyákat, könyveket használunk, valamint feltárjuk a testi jelzéseket.

A képzés díja 10.000 Ft, mely tartalmaz egy Siker vagy Hit-kártyát, melyet postai úton küldök meg. A képzés kártya nélkül 6.000 Ft-ért érhető el. A képzéshez egy komplett tananyag és 32 egyszerűen, gyorsan használható praktikus meditáció is letölthető a résztvevőknek, azok napi rutingyakorlatként alkalmazhatók a belső egység megteremtéséhez, az égi üzenetek bölcs megértéséhez.

 

Az Angyal-Tan 2. képzése 2022. október 18-án 17-20 óráig az inga és a szenzibil használatába avat be, melyhez az eszközök fajtáit, tulajdonságait és működési mechanizmusait mutatja be, melyhez rávilágít az angyalok keletkezésére, jellemzőire, a Természeti Létezőkkel való kapcsolatra, a természetben való töltődés lehetőségeire. A tanfolyam megismerteti az úszás, séta, és naptöltekezés közben alkalmazható meditációs módszereket, egyszerű lépésekkel tárja fel az eredeti életterveket, valamint a fák erőterében és a hegytetőn működtethető technikát ad a testi-lelki-szellemi felfrissülésre, melyekhez a meditációk a résztvevők számára elérhetőek és a honlapról letölthetőek.

Az előadás és a tananyag díja 6.000 Ft, melyhez 9000 Ft-ért szenzibilt, 4500 Ft-ért ingát is rendelhet, melyet postai úton küldök meg.

 

 Az Angyal-Tan 3. képzése 2022. október 25-én 17-20 óráig a négy fő arkangyallal, Természeti Létezőkkel, Égi énnel és az érzékelési formákkal ismertet meg, a meditációk során fejleszti az intuíciót és annak  sokszínűségét tárja fel. Több arkangyal meditációt mutat be, melyek a résztvevők számára a honlapról letölthetőek.
Az előadás és a hozzá kapcsolódó tananyag 6000 Ft-ért érhető el, melyhez 4000 Ft-ért Arkangyal-meditációs cd-t & füzetet rendelhet, mindez a honlapról is letölthető mp3 felvételben.

Jelentkezni a megerteskapuja@gmail.com címen és a https://megerteskapuja.hu/jelentkezes oldalon önálló modulonként és csomagonként is lehet, ahol a postai cím és név megadása szükséges az eszközök megküldéséhez.

Szeretettel várom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

Klujber Katalin
+36307373453