Videók, Hanganyagok

Kedves Érdeklődők!

Youtube csatornát indítottam "Megértés Kapuja" néven, melyen néhány videot, hanganyagot szeretnék megosztani időszakonként több témakörben. 

Bízom benne, hogy segítek a tiszta szép jövő és a boldogság megteremtésében.

Hála és Áldás Mindenkire, Mindenre!

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

 

 

 

Egy pár gondolat a Lelki béke létrehozásáról…

Kérem, fogadja Mindenki Szeretettel:

Klujber Katalin

#megerteskapuja

 

 

 

 

 

Kedves Olvasók!

Elérhetővé teszek egy felvételt spontán előadás anyagaként csillagüzenetek témakörében utólagos elhatározásomnak köszönhetően, mely a 2022-es év hátralévő hónapjaira és a következő év elejére is tartalmaz iránymutatásokat, globális hatásokat és trendeket. A felvételben augusztusi dátumok többször hangzanak el, melyek a Nap, Vénusz pozíciójához kapcsolódnak az égen, ugyanakkor az időszakhoz sorolható üzenetek ezen időpontokat követően is érvényesek, ahogy az égbolton a felsorolt helyeken több bolygó is szerepel, pl a Vénusz akkori helyén a Ceres, mely ugyanúgy a szeretet-és gondoskodóelvek helyes működését hozza meg, valamint a Nap akkori pozíciójában a Vénusz halad jelenleg. Az előadás spontán, a hanganyag szerkesztett, de a felvétel globális, összegzett üzenete kifejezetten lényeges, ugyanis jelentős inspirációt ad a 2023. márciusig tartó időszak produktívvá tételéhez, segítséget ad a célorientáltság megéléséhez, általa meghatározhatók a helyes irányok és tervek, mely során az ember könnyedén teremti meg a lélek hangja szerinti életet. A felvétel 2000 Ft hozzájárulási díjért hallgatható meg.

A meghallgatásra való igény jelezhető a megerteskapuja@gmail.com emailcímen, illetve a 10700749-70840944-5110005 bankszámlaszámra utalt össueggel, melyet naponta ellenőrzök le, így arról számlát kiállítva megadom a hozzáférést a felvételhez. Utalásnál kérem a SZÁMLÁZÁSI ADATOKAT ÉS AZ EMAILCÍMET A HOZZÁFÉRÉSHEZ legyen kedves Mindenki feltüntetni a közleményben.

Fogadja Mindenki sok szeretettel!

Hála és Áldás Mindenkire, Mindenre!

Kata