Szeretet és Hit mantrái hanganyag és füzet

2000 Ft

A letölthető hanganyagban és az írásos füzetben található pozitív megerősítések megteremtik a szeretetet-hitet Mindenki életébe, mely során a gondolatokat az érzelmekkel egyezteti össze. A felvételen szereplő mondatok helyes ütemezésének köszönhetően lehetőséget adnak a szövegek ideális ismétlésére, így a pozitív megerősítések hitrendszerbe integrálásával a tudatos életet, harmóniát és szeretetteljességet teremti meg, ahol az új elveket a mantramondatokkal a tudatos és tudatalatti szintekre beépítve a békés letisztult életet hozza létre, így alakítja ki a pozitív szemléletet, emelkedett érzéseket.

A felvételekben szereplő mondatok egy füzetben írásos formában is szerepelnek, így a szövegek olvasása, belső és fizikai hang általi ismétlése helyes irányba tereli a figyelmet és az erőket, így az embert koncentrálttá téve megteremti az önbizalmat és az emelkedett hitet, mellyel ösztönöz a szív szerinti cselekedetekre, a teremtő-alkotó-támogatóerő helyes kifejezésére, a motiváció fenntartásával támogatást ad az eredeti élettervek boldog beteljesítéséhez, ahol optimistán és lendületesen elvégezve a legaktuálisabb teendőket, kiemelkedő eredményeket ér el, mely sikerekkel együtt megjelenő hála érzésével égi-földi kapcsolatokat újítja meg, így a belső világban megélt harmónia a külvilágra kivetülve emelkedettséget, örömöket teremt a közösségekben.

Szeretettel ajánlom a harmonikus és produktív élet megteremtéséhez. Kívánom, hogy hozzon tiszta áldást és emelkedést Mindenki életébe.

Klujber Katalin