Életmód Expo Lurdy-Ház Budapest

Életcéljaink elérését segítő táplálkozási módok

2023.01.28. 17:30 Lurdy Ház, Életmód Expo: 2-es terem

Szeretettel meghívok Mindenkit azon táplálkozási módokat ismertető előadásra, mely segít a helyes életvitel megteremtésében. Rámutat, hogy milyen ételeket, italokat fogyasszunk a helyes koncentráció eléréséhez, aktivitás és produktivitás növeléséhez, tervek teljesítéséhez.

Rávilágít a tanuláshoz, sikerélményeinek megszerzéséhez szükséges tápanyag-igényekre, mellyel segít a legjobb táplálkozási szokások kialakításában, eredeti életcélok elérésében.

Az előadást követően felteheti egyéni és speciális kérdéseket.  Szeretettel várom 2023.01.28-án 17:30-kor az Életmód Expon a 2-es teremben.

Klujber Katalin

Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola alapítója, Táplálkozási tanácsadó

 

 

 

Testi tünetek felismerése, egészséges életmód bevezetése

2023.01.29. 13:30-14-45 Lurdy Ház, Életmód Expo  4-es terem

Szeretettel meghívok Mindenkit a testi tünetek okait felismertető előadásra, mely rávilágít a szervi tünetek kialakulásának lelki, érzelmi kiindulópontjaira, gondolati hátterére, a tünetek enyhítésének menetére, melyhez az egészséges életmód bevezetésének lépéseit is bemutatja egyben. Ráismertet a testi-mentális-érzelmi egyensúly jelentőségére, megteremtésének lépéseire, mellyel támogatást ad a harmonikus élet kialakításához, méltó élet felépítéséhez.

Az előadás során és azt követően felteheti a kérdéseket, és választ kap a szervi tünetek okainak feltérképezésére. Szeretettel várom 2023.01.29-én 13:30-kor a 4-es teremben.

Klujber Katalin

Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola alapítója