Életmód Expo Lurdy-Ház Budapest

Az egyik hanganyag elérhető itt:

https://youtu.be/oolPuQ4Dz7M

 

 

Szeretettel meghívok Mindenkit az Életmód Expora a Lurdy-Házba 2023.06.10-11-i hétvégére, ahol mindkét nap egy-egy előadásomon a férfias-nőies energiák minőségét és kapcsolódásainkat vizsgáljuk meg, gyakorlati példákat adok a helyes együttműködéshez. 

Szombaton június 10-én 17:15-kor a 2-es teremben a

Mire vágyik a nő és a férfi a párkapcsolatban, hivatásban, hobbiterületeken? című előadáson a női és a férfias energiák alapvető működési elveit ismerjük meg. Megértjük magunkat, társainkat, valamint a személyiség változását életciklusok szerint és az életesemények tükrében. Megtanuljuk, hogy kapcsolatainkon belül miként tereljük jó irányba az erőket, hogyan tartsuk fenn az inspirációt a társulások minőségének emeléséhez és egyéni és közös céljaink eléréséhez. Ehhez gyakorlati példákkal megismerjük az ideális arányokat a helyes önérvényesítéshez. Új nézőpontokat követve megtartjuk az optimális külső-belső figyelmet a helyes támogatáshoz és az energiák saját hatáskörben való működtetéséhez, így az előadáson született sorsfordító megértésekkel a boldog és inspiratív életet hosszútávra teremtjük meg, mellyel külső-belső világunkban is megerősítjük az egységet.

Vasárnap június 11-én 15.00 órától 5-ös teremben a

Helyes együttműködés alapja a Lelki béke című előadáson párkapcsolatunk tükrében elsőként önmagunkat vizsgáljuk meg. Az otthonosság, elfogadás, befogadás és az önérvényesítés, kommunikáció témakörét előtérbe helyezve reakcióink formáit, okait és hátterét tárjuk fel, megértjük működési mechanizmusainkat és tudatos/tudatalatti családi, egyéni és kapcsolati igényeinket. Feltárjuk, hogy valójában mire vágyik lelkünk és egymásért, valamint önmagunkért milyen egyszerű, de nagyszerű lépéseket tegyünk meg. Újabb metodikát ismerünk meg az életesemények könnyed lereagálására a helyes együttműködéshez. A gyakorlatok során valós vágyainkat és társaink szükségleteit is könnyedén és tisztán látjuk meg, képességeinket és segítségünk ideális arányát egyszerűen ismerjük fel, megtanulunk tökéletesen mérlegelni, és megtartani a belső békénket, így belső tartásunk erősítésével az empatikus őszinteséget és az égi szeretetnyelveket együttműködtetve helyes kommunikációs formákat vezetünk be az otthonosság és szent béke megéléséhez, ahol mindig éreztetjük a megbecsülést és a tiszteletet, melyekkel könnyedén teremtjük meg a szent egységet világunkkal, lelkünkkel, társainkkal, családunkkal és a további közösségekkel.

Klujber Katalin