Szenvedélybetegségek lebontása, szokások frissítése, testi-lelki-szellemi gyógyulás energetikai szinten

 

A csillagállások rendkívül erősen segítik az elkövetkező napokban a táplálkozási szokások átalakítását szenvedélybetegségek elhagyását, és támogatást adnak a depressziós állapotból való kimozdulásra, az örömforrások felvételének lecserélésére, ezzel együtt sok összefüggést ismertetnek fel, meghozzák a megértéseket a működési mechanizmusainkban és az igazságelvekben, így megteremtik a tudatosságot és az egységet kint és bent.

Segítenek közös nevezőre hozni az eltérő álláspontokat, különböző elveket, a közösségekben és a belső világunkban pl a gondolatokat és az érzéseket. ezáltal minden előnytelen szenvedélyt automatikusan hagyunk el, komplett családági mintákat sorsfordító módon írunk felül az újonnan bevezetett helyes gyakorlattal, ideális működési elvekkel. Így magas nézőpontból szemlélődve a megoldásokat egyszerűen megtalálva boldogan változtatunk életünkön előnyünkre. minden mókuskerékharcot örömmel magunk mögött hagyva lelki, szellemi és fizikai egységet hozunk létre. Bátran változtatunk és javítjuk lelki állapotunkat, fizikai és mentális egészségünket, melyhez örömmel adok segítséget pl Táplálkozás-Tan képzésemen, valamint a Testünk jelzései minikurzuson, pl a szenvedélybetegségek okait és kiküszöbölésének lehetőségeit ismertetve.

Kitérek arra is, hogy fizikailag és elménkben mit tegyünk, hogy az időszakot sikerrel zárjuk le, pl milyen ásványianyagokat pótoljunk, milyen táplálkozási módokat kövessünk és milyen mentális gyakorlatokat végezzünk, kapcsolatainkat hogyan tegyük optimálissá, belső tartásunkat hogyan erősítsük meg,

Szeretettel fogadom a képzéseken:

 

Jelentkezni lehet: https://megerteskapuja.hu/jelentkezes

Részleteket olvashat: https://megerteskapuja.hu/tanfolyamok menüben.

 

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

#egeszseg #megertes #eletmod #egeszsegeseletmod