Illúziók / Valóság? Fásultság, Kiábrándultság / Inspiráció, Örömök?

2023. július 9- július 13-ig

A bolygópozíciók, fényszögek sorsfordító gondolatváltozásokat hoznak életünkbe!!! Az életesemények által megérkeznek a felismerések. Rávilágítunk a család, a kapcsolatok, a szakmaiság és a tudás, magas minőség, stílus, emelő önkifejezés értékére, melyek teljesen új elveket, új értékrendet teremtve helyes irányba terelik az embert!

A következő egy-két napban így mindenki rájöhet, hogy mit tegyen az emelkedéshez, hogyan tudja produktívan használni idejét-erejét és milyen fejlődést érhet el. Rájöhet arra is, hogy miben táplált illúziókat, hol követett téves elveket, milyen indíttatásból kapcsolódott néhány helyhez, közösséghez. Mi volt az eredeti cél, mihez kell visszatérni és mit kell elhagyni végleg, így ebben a pár napban érdemes külső-belső vizsgálatot végezni és vágyakat a racionalitással egyeztetni lelki-szellemi és gyakorlati/fizikai szinten, pl: kapcsolatokban, munkahelyen.

Az időszakhoz kapcsolódó – belső vizsgálódást segítő - megerősítő mondatok (többek között) az alábbiak lehetnek:

Felismerem a racionalitást, valóságot és a képzeteket. Pontosan tudom, hogy mikor tápláltam magam illúziókkal és mikor helyes jövőképekkel. Megértem, hogy mikor vizsgáltam túlságosan a múltat, mikor a jövőt, és mikor éltem a valóságosan a jelenben.

Most megteremtem a helyes arányokat mindenben, tökéletesen határozom meg, hogy a jövőben miként éljem az életem. Megértem, hogy a „van”-ra, meglévőre kell figyelnem, meg kell becsülnöm azt, amit adott az élet, így „a mi lett volna ha, hogyan lehetett volna, mi lenne és ezt követően mi minden lehetne” szemlélet helyett azt nézem, ami van, ami elérhető, ami tényleges. Így lebontok minden illúziót, és megnézem a tényeket. Ugyanakkor ráérzékelek lelkem vágyára és üzenetére. Arra az irányra, ami valóban előre visz és saját tiszta jövőmet teremti meg.

Így a függőségeket, illúziókat, kényszerképzeteket elhagyva, megfelelően a racionalitás talajára helyezkedem. Felismerem, hogy nekem mi a jó, mi előnyös, mik a céljaim és azokat hogyan valósítom meg. Minden megfelelési kényszert optimalizálok életemben, a másokhoz való hasonlítást, másolást, utánozást abbahagyva azt teszem, ami eredeti önvalómnak megfelel. Megszabadítom magam azon mintáimtól, amik előnytelenek, baráti, családi, egyéni, társadalmi szinten. Megvizsgálom, felmérem valós képességeimet. Megbecsülöm magam és környezetemet. Megnézem, hogy miként töltöm be a társadalomba valós szerepeimet, ráérzek, hogy ehhez mit tegyek, és megteszem a helyes lépéseket. Alkotok, támogatok, teremtek, tanulok, fejlesztem magam, és folyamatosan haladok előre és egyre feljebb.

Ehhez a gondolataimat, érzéseimet ideálisan egyeztetem össze. Meghatározom az új irányokat, lépésről-lépésre teljesítem a terveket. Elérem az elégedettséget hozó eredményeket, boldogságot érezve kifejezem hálás érzéseimet.

A legjobb eredmények elérését, határozott előrehaladást és életminőség emelését kívánom Mindenkinek!

 

Szeretettel ajánlom a szenvedélybetegségek és illúziók lebontásához a testi tünetekről szóló minikurzust, melyet 2023.07.11 - 08.29-ig keddenként este 18-20 óráig tartok meg, főként a szenvedélyekről szóló előadást, mely 2023.08.08-án 18-20 óráig lesz.