Harmónia és Egészség Tábor - Nagy Margó Dinnyetáborával egybekötve

Programajánló!!!
Aki szeretne, velem tarthat 08.12-08.14-ig az ország túlsó felére, Nyíregyházára az Állatparkba és Létavértesrea növények és az állatok erőterének megismerésére, különleges állatokkal való találkozásra, pozitív terekben való töltődésre, valamint csillagvizsgálatra és egy kis személyiségfejlesztésre, életvitel frissítésre a helyes táplálkozás és a testi egészség jegyében
Szeretettel meghívok Mindenkit augusztus 12-re Létavértesre, ahol 9-18-ig előadásokat és játékos önfejlesztő tréningeket tartok Nagy Margó Dinnyetáborában a hit növeléséhez, párkapcsolatok felhangolásához, megbecsüléselvek erősítéséhez.
Itt a helyes táplálkozás, méregtelenítés jelentőségével és megteremtésének lépéseivel is foglalkozunk többnyire. Ezzel együtt pozitív terekben (Szent-György vonal, Mária-háló, stb) való töltődést tanuljuk meg és felvesszük a kapcsolatot az állatokkal, növényekkel. A tábor mindig jó hangulatban zajlik és felszabadító környezetben.
(részvételi díj: 20.000 Ft)
 
Augusztus 13-án a Nyíregyházi Állatparkba látogatunk el, ahol az állatokkal való intuitív kommunikációt tanuljuk meg és az állatok, növények erőterével, energiáival ismerkedünk meg. Belépő: 6500 Ft/ felnőtt (4500 Ft/gyermek)
08.13. délután pedig Nyíregyházán a Lugas Hotelben a vacsora elfogyasztását követően pihenünk a wellness és fürdőrészlegen.
22:00 óra után a wellnessrészleg kertjében a csillagokról, csillagképekről, a bolygók jelenlegi hatásairól beszélek, közben applikáción, képeken és a csillagos égbolton szemlélődünk természetesen.(vacsora önköltségen, szállás: 25.970 Ft/fő egyágyas szobában + 3200 Ft-ért reggeli)
Szállásunk így 08.13. este a Lugas Hotelben reggeli nélkül 25.970 Ft/ fő, + 3.200 Ft reggeli áron lesz.
Ugyanakkor a 08.12-i éjszakai pihenés helyszínéről mindenki dönthet.
a, A 08.12-i éjszakai pihenéshez ugyanilyen összegért már szombaton velem tarthat Nyíregyházára a Lugas Hotelbe.
b, Más esetben igényelhet szállást a Farkas-tanyán lévő szobákban, amennyiben adottak a férőhelyek. Nagyobb létszám esetén is van lehetőség ott tartózkodni pl hálózsákban/ sátrakban (5.000 Ft-ért) természetesen fürdőszobai tisztálkodási és konyhai étkezési lehetőséggel. Ez esetben azonban reggel kell utazni a Nyíregyházi helyszínre az Állatok megtekintéséhez.
 
Aki a teljes programra jelentkezik, számára az összes költség: 86.000 Ft, mely tartalmazza a két éjszaka szállodai szállást, a két reggelit, szombati napon a dinnyét, valamint az Állatparkba a belépőjegyet, a wellnesst és a csillagleső programon való részvételt.
 
//Teljes program esetén, ha a tanyán tartózkodik szombat este, akkor az összktg 62.000 Ft lesz.//
+ Önktg mindkét esetben: további étkezések és az utazás költsége. Pl: vasárnap az ebédet az Állatpark vendéglátóhelyein, a vacsorát Nyíregyházán étteremben "a'la carte" oldjuk meg.
 
Részletekről érdeklődni és jelentkezni a megerteskapuja@gmail.com emailen lehet.
Tartsanak velem!
Szeretettel fogadom a Résztvevőket!
Klujber Katalin
#megerteskapuja #eletmod #eletmodtabor #egeszseg #taplalkozas #szemelyisegfejlesztes #allatok #novenyek #energia