Advent

Advent

Az Adventus, eljövetel szóból származik, mely egy várakozási időszakot jelez az Adventus Domini által az Úr eljöveteléhez, mint Jézus Születéséhez. Erre az időszakra a hívők testi, lelki, szellemi böjtöléssel, megtisztulással készülnek fel, mellyel felszabadítást, könnyedséget, megbocsájtást, szeretet teremtenek.

A négy hetes időszak első hetében a tűz, víz, levegő, föld elemjelleghez kapcsolódó tisztulási folyamatokat éljük meg, ahol az első hét a tűz jellemzőkhöz sorolható be. Ekkor ideális külső-belső figyelmünkkel valós belső inspirációt találjuk meg, azon céljainkat, melyekért sokat teszünk az elkövetkező hetekben. A tűz jellemzője, felfelé igyekvő jellege mindig az égiekhez kapcsol bennünket, mely által a valós Isteni igazságra érzékelünk rá és a tényleges teendőinkre. Motivációt kapunk ezek elvégzéséhez, ráérzékelve az Isteni időzítésre, helyes időbeosztással, rendszerezetten végezzük teendőinket, örömmel alkotunk, támogatunk, teremtünk, feladatainkat lendületesen hajtjuk végre, mely által elérjük a sikereket.

A második hét a vizes jellemzőkhöz sorolható be, mely által a lelki tisztulás következik be. Így érzelmi világunkban teszünk rendet, ezáltal ítéletmentesen, az elnéző szeretetre és a jóképességekre koncentrálva örömmel bocsájtunk meg mindenkinek. Valós hovatartozásunkat megértve felmérjük, hogy kivel szeretnénk szorosabbra fűzni a szálakat életünkbe és rendezőfolyamataink kivel lehetnek. Követve a helyes irányokat megfelelően köteleződünk el társaink mellett pl magánéletben, projektjeinkben, hobbiterületeken. Segítjük egymást, amiben kell, kifejezzük vonzódásunkat és a szeretetet, mely által létrehozzuk a méltóságteljességet.

Harmadik héten a levegős elemjelleghez kapcsolódó tisztulást éljük meg, mely által gondolataink, elveink és hitrendszereink újulnak meg. Meditációkkal, megnyugvással, figyelmes külső-belső kommunikációnkkal világlátásunkat frissítjük fel, kialakítjuk teljesen új nézeteinket. Beszélgetéseink során is a szép jövőt szemlélve, céljainkat éltetve együttműködő hozzáállást varázsolunk és optimista szemléletet. Azt nézzük, ami megvan, ami megmaradt, ami rendelkezésünkre áll a továbbhaladáshoz és hálát adunk mindenért mindenkinek. Megfelelően felhasználva lehetőségeinket bátran haladunk előre és feljebb, megteremtjük a bőséget, jólétet, mely által elérjük az elégedettséget.

Negyedik héten a föld elemjelleghez kapcsolódó tisztítási folyamatokat végezzük el, így motiváltan rakunk rendet minden életterületen. Elvégezzük gyakorlati teendőinket, fizikailag is megteszünk mindent környezetünk szebbé tételéhez. Letisztulttá tesszük körülményeinket, csinosítjuk lakásunkat, önmagunkat környezetünket és többet foglalkozunk a szépséggel. Meglepetésekkel készülünk és finom ételekkel egymás boldogságának megteremtéséhez. Így a négy hét alatt teljes tisztaságot varázsolunk életterületeinken, inspirált életörömmel éljük életünket, mely által az égi áldást, az Úr / Jézus megérkezését méltón fogadjuk otthonunkba, kapcsolatainkba és szívünkbe.

Szeretetteljes és Tisztaságot, Szerelmet, Megnyugvást, Békét hozó Adventi időszakot kívánok Mindenkinek!

 

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin