2024.01.18-tól Holdcsomópontok hatása

2024.01.18-tól Holdcsomópontok hatása:
Minták feloldása, Szív szerinti élet felvállalása,Kapcsolatok rendezése, Gyors ügyintézések

A Holdcsomópont mai látszólagos direkt mozgásából és ezt követő ismét retrográd irányából adódóan:

- ma nagyobb késztetést érzünk a befelé figyelésre és a tisztázó beszélgetésekre, kapcsolataink rendezésére, melyben a jóságot, hitet, szeretetet érdemes erősíteni, valamint a megbecsülést, tiszteletet.

- másrészt mától megfelelő figyelmet fordítunk ügyeink gyors elintézésére, feladatok lendületes elvégzésére, ahol hatékonyságot és sikereket tapasztalunk meg, gyorsan zárjuk le a függőben lévő ügyeket, átláthatóságot teremtünk mindenben.

Ma megerősítjük a lelki kapcsolatainkat lelki társainkkal és partnereinkkel, tudatosítjuk, hogy ki és mi fontos igazán életünkben.

Így ideálisan szállunk ki az előnytelen helyzetekből, felülemelkedünk a múlton és optimista szemlélettel haladunk előre, megengedjük a jót és a tényleges vágyaink szerinti életet.

Azaz elhagyjuk a vezeklést, az önhibáztatást és átértékelünk mindent, amit szükséges. Új, helyes irányba tereljük életünket legjobb döntéseinkkel. Következetesek vagyunk, ugyanakkor megfelelően állunk ki saját érdekeink mellett, ha pl megváltozott véleményünk, célunk egy-egy élethelyzetben. Tudatosítjuk belső hangunkat és ideálisan hozzuk tudtára társainknak új szemléletünket, terveinket, FELVÁLLALJUK, amit a lelkünk diktál a helyes útra térés, helyes út bejárása érdekében.

Tudjuk, hogy nagyon fontos a legjobb utat választani, mert hosszútávon határozza meg életünket, így csak előnyös döntéseket hozunk, mellyel karmikus családági és egyéni mintáinkat hatékonyan oldjuk fel.

Legkésőbb nap végére érezni fogjuk, hogy elhatározásaink, megbeszéléseink, egyeztetéseink rendezik a múltat és a letisztult jövő felé motiváltan indítanak el bennünket, ehhez az irányokat lelkünk hangjában erősen érezzük meg, ráismerünk a valós lelki elhívódásra belső sugallatainknak köszönhetően, így megfelelően köteleződünk el jó irányba a közösségekben és projektjeink teljesítéséhez, valamint a könnyed, de stílusos, magas minőségű élet felépítéséhez.

Önértékelés javítását, valós lelki vágy szerinti élet felépítését kívánom Mindenkinek!