Húsvéti Életmódtábor

Húsvéti életmódtábor    -   Vissza a természethez!

Szépalma Ménesbirtok és Hotel   2024.03.29 - 04.01.

A tábor fő témái: túra, kapcsolódás a természeti erőkkel, helyes táplálkozás, életvezetés, önmenedzselés, élettervek teljesítése. Testi-lelki-szellemi egészség megteremtése, gyógyítás kint és bent.

Szeretettel meghívok Mindenkit a Húsvéti Életmódtáborba Szépalmapusztára, a csodás Bakonyi környezetbe, ahol természetközeli életre inspiráló, személyiségfejlesztő, egészséges életmódot bevezető programokkal várom a Kedves Érdeklődőket. Így Test-Tan, Táplálkozás-Tan, Tér-Tan, mint tértiszítás témáját érintve holisztikus szemlélettel világítunk rá a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtésére.

A programon a sok mozgást a vezetett erdőtúrák, ménesbirtoklátogatás, bowlinghasználat is biztosítják természetesen, melyeket a reggeli tornák + séták is tovább színesítenek.

A programon megtanulunk könnyedén és gyakorlatiasan kommunikálni belső hangunkkal, őrangyalunkkal, lelkünkkel és a természeti erőkkel, valamint töltekezünk a pozitív terek, fák, természet erejével, ezzel együtt gyakorlatokat tanulunk a személyiségünk mélyebb megismeréséhez és a nagyobb külső-belső összhang megteremtéséhez.

A táplálkozás-tant és a test-tan tanait is vizsgálva feltárjuk valós testi-lelki-szellemi igényeinket, így az egészséges életmód alapparamétereit személyreszabottan megtanuljuk és beépítjük életünkbe.

A program során így visszatérünk lelkünkhöz és a természethez, melyhez a legjobb környezetet találtuk meg, ugyanis Szépalmapuszta a Bakonyban gyönyörű környezetben található meg.

Szállásadóink bőséges reggelikkel, ünnepi vacsorával állnak rendelkezésünkre, emellett gyermekkel érkezőknek kézműves foglalkozásokat, további színes programokat is biztosítanak természetesen.

Elhelyezés: Egyedülállóknak/Pároknak két fős szobákban.
Ár a kiemelt időszakra való tekintettel: 96.000 Ft/fő/ 2 éjszaka, 142.000 Ft/fő/3 éjszaka

Családoknak lakosztályok, apartmanok elérhetőek.

Gyermekek szüleik szobájában 6 éves korig ingyenes
-6-12 éves korig 33.000,- Ft/3éj
-18 éves korig 66.000,- Ft/3éj.   

Jelentkezni lehet kettő / három éjszakára is a https://megerteskapuja/jelentkezes linken.

Szeretettel fogadom a Jelentkezőket, Érdeklődőket.

Klujber Katalin