Táplálkozás-Tan

Táplálkozás-Tan© tanfolyam a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola bejelentett képzése, mely az egészséges életmóddal, emberi szervezet alapvető működésével, igényeivel, táplálékok testre-lélekre-szellemre gyakorolt fizikai-energetikai hatásaival ismertet meg, melyhez rávilágít az ételek fajtáira, fogyasztásának optimális mértékére, társítására, időzítéseire, az ideális táplálkozási szokások kialakításának elveire, melyhez az ásványi anyag- és vitaminbevitel jelentőségét, az ember anyagcseretípusát, az étkezésen belüli tápanyagösszetétel helyes arányát tárja fel.

Rámutat az ember fizikai működésére, energetikai rendszerére, a test belső egyensúlyára és hormontevékenységére, így a testben fizikai-szellemi-lelki szinten működő ciklusokat, bioritmust tudatossá téve kialakítja az új szemléletet az egészségtudatos élet megteremtéséhez.

Minden, amit a táplálkozásról tudni kell!

A képzés időpontjai: 

2022.09.30.    14-20 óráig Székesfehérváron

2022.10.07.    14-20 óráig  Budapesten

2022.11.18.    14-20 óráig Debrecenben

Részvételi díj: 22.000 Ft/fő jelenleg kedvezményesen Mindenkinek!

Jelentkezési határidő: A tanfolyam előtt két nappal legkésőbb.

A képzés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből központilag egyedi sorszámmal ellátott névre szóló Tanúsítvány kerül kiállításra, mely a szakmai kompetenciát növeli meg.

Jelentkezni az alábbi Megrendelés ikonra kattintva a felnőttképzési szerződés megkötéséhez szükséges adatok megadásával lehet.  

Szeretettel fogadok Mindenkit, akit az Égiek hozzám vezetnek!

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

Képzés díja: 
25 000 Ft/modul
Képzés kedvezményes díja: 
22 000 Ft/modul