Konzultációk, egyéni elemzések

Kedves Hírlevél-Olvasók!

Ismét lehetőséget adok az egyéni konzultációkra, kezelésekre, meditációkra, elemzésekre, melyek főként az alábbi témakörökben érhetők el: 

Testtájak, szervek erőterének frissítése, Test-Tan

A testtájak, szervek energetikai frissítéséhez, hangulat, életminőség emeléséhez, testi-lelki-mentális egészség megteremtéséhez szeretettel ajánlom az egyéni konzultációkat, meditációs lehetőségeket, ahol a valós célok, esetleges elváltozások okainak felderítésével, a helyes irányokat, ideális szokásokat határozzuk meg, az egészséges sejtrezgés létrehozásának módjait tárjuk fel, így létrehozzuk a metodikát a testi- testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséhez, melyet a mindennapok során mindenki könnyedén alkalmaz, egyszerűen iktat be életvitelébe az egészség kialakításához, megőrzéséhez.

Szeretettel fogadom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

 

Életmódtanácsadás, Táplálkozás-Tan

Szeretettel ajánlom az életmódtanácsadáshoz kapcsolódó konzultációs lehetőségeket, ahol a célokat, körülményeket, igényeket, anyagcseretípust megismerve, meghatározzuk a helyes irányokat, ütemezést, ideális táplálkozási paramétereket, melyhez rávilágítunk az ételek fajtáira hatásaira, test igényeire. Megnézzük, hogy kinek milyen ételek fogyasztását javasolt előtérbe helyeznie, melyhez összeállítjuk a mintákat, menüétrendeket, rávilágítunk annak logikájára, háttérösszefüggéseire, meghatározzuk a beiktatható mozgásformákat az egészséges változások bevezetéséhez. A testsúly, anyagcsere helyreállításáig folyamatosan koordináljuk a folyamatot és kontrolláljuk az elért eredményeket, kialakítjuk a további időszakra is a helyes étkezési szokásokat a valós életritmus és a kedvenc ételekre való igény figyelembevételével.

Szeretettel fogadom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

 

Asztrozófiai elemzés, Csillag-Tan

Az elemzés során igény szerint feltárjuk az eredeti életterveket, életesemények hátterében húzódó összefüggéseket felismerjük az égi célokhoz vezető utat, legcélszerűbb kiteljesedési lehetőségeket.

Rávilágítunk az életminőség emelésének módjaira, pl a tanulás, táplálkozás, sport témakörben ezzel együtt megtaláljuk a helyes közösségi szerepeket család, barátok, hivatás területen, így külső-belső világhoz való viszonyt hangoljuk fel.  A képletvizsgálat során egyéni igény alapján vizsgáljuk meg az életterületeket, ahol az aktualitásokon felül megérkezik a válasz minden felmerült kérdésre, így a konzultáció segít az irányok meghatározásában, helyes lépések megtételében, ahogy lendületet, magabiztosságot ad a valós célok eléréséhez.

Jelentkezni lehet online és személyes elemzésre, (Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg), melyre előre felkészülhet a pontos születési adatokkal (város, dátum, óra, perc) és kérdéseivel.

Segítségül néhány általános témakört sorolok fel: életút, életcél, időszakok az emelkedéshez, egészség, magánélet, párkapcsolat, család, ismétlődő minták frissítése, hivatás, anyagiak, teremtő-alkotó-támogatóerő helyes kifejezése, sikerek, társadalmi szerepek, életminőség felhangolása, kiteljesedés, sport, táplálkozás, hobbi, ezotéria, tanulás, tanítás, külvilággal való viszony, külső-belső béke megteremtése. Az említetteken felül  természetesen további területek is szóba jöhetnek.

Szeretettel fogadom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

 

Konzultáció további témakörei:

Tarot-kártya vetés
Angyalkommunikáció
Számmisztikai elemzés
Kristályhasználat
Személy-Tértisztítás

Meditációk pl:

       Belső béke megteremtése
       Napi rutingyakorlatok bevezetése
       Atlantiszi, Lemúriai korok tudásának megismerése
       Akasha olvasás, eredeti élettervek
       Felemelkedett mesterekkel, égi családi segítőkkel való kapcsolat frissítése

Jelentkezni lehet a megerteskapuja@gmail.com emailcímen és a +36307373453 telefonszámon az online és személyes időpontokra, elemzésekre Budapestre, Székesfehérvárra, Veszprémbe, Zalaegerszegre.

Szeretettel fogadom, akit az Égiek hozzám vezetnek.

Emelkedett és boldogságot hozó életet kívánok Mindenkinek!

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin