Everness Fesztivál

Lelki világomban az angyalokhoz, szakmámban a számokhoz kerültem közel, melyeket összekapcsolva a tudományokat az ezotériával hoztam össze. 16 tankönyvet megírva és közzétéve az éteri világot igyekszem láthatóvá és érthetővé tenni az érdeklődőknek. Mindennapjaimban tanítok, írok, személyiségfejlesztő kiadványokat népszerűsítek és szerkesztek; több megyében előadásokat tartok, meditációs esteket vezetek, illetve egyéni számmisztikai és asztro elemzéseken igyekszem segíteni  az eredeti élettervek teljesítésében, ahogy asztrozófusként mindig örömmel foglalkozom a csillagok, bolygók üzeneteivel.

Az Everness Fesztiválon a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola alapítójaként a tanfolyamokat, azok témakörét és gyakorlati alkalmazását mutatom be, a rendezvényen asztrozófusként, életmódtanácsadóként konzultációkat tartok és elemzéseket végzek.

Szeretettel fogadok Mindenkit, akit az Égiek hozzám vezetnek!

Órarend

Bővebb információ

Kedves Fesztiválozók!

Szeretettel köszönöm meg Mindenkinek a figyelmet, aki az Everness Fesztiválon részt vett az előadásokon, workshopokon és feliratkozott a Hírlevelemre, melyért  5% kedvezményt biztosítok azon első tanfolyam díjából, melyen részt vesz.

A Feliratkozók között kisorsoltunk egy 50%-os díjkedvezményt a Lélek-Tan 1 tanfolyam árából, melyet Petőfi Sándor néven regisztrált úr nyert meg. Az előadások iránt a nagy érdeklődésre tekintettel további 25%-os kedvezményt is kisorsoltunk újabb elhatározásomnak köszönhetően,  melyet szintén egy férfi, Kiss Péter nyert meg, A nyerteseket emailen tájékoztatjuk természetesen.

A kedvezményt a Lélek-Tan 1 tanfolyamon, pl: 2022.07.02-án Budapesten, vagy 2022.07.10-én Veszprémben, vagy 2022.08.06-án Szombathelyen, vagy a továbbiakban meghirdetett Lélek-Tan 1. képzésen válthatják be.

Mindenkit nagy szeretettel várok a tanfolyamokon, előadásokon, személyiségfejlesztő tréningeken, képzéseken.

Hálásan köszönöm Mindenkinek a figyelmet!

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin