Szeretet-kártyák

5500 Ft

A 36 lapos csomag a szeretet 72 ismérvét sorolja fel és gyakoroltatja a hétköznapokban az emelkedettség eléréséhez, így a gondoskodás és öngondoskodás kialakításában nagy segítséget jelent. Általa mindenki a szeretet megnyilvánulási formáit ismeri fel és építi be életébe, így a jóravaló viszonyulást, optimista szemléletet alakítja ki minden életterületen, ahogy a csomag használatát a napi rutinba beépítve a kártyák által egyértelművé válnak az égi üzenetek, így pl: minden reggel feltéve a legaktuálisabb kérdéseket, a pakliból kiemelt lap megmutatja a szeretetteljes megoldásokat és az alkalmazandó helyes szemléletet. A kártya útmutatása így naponta a legmagasabb szintű megoldás felé orientálja az embert, mely által élethelyzeteit könnyedén oldja meg és elégedetten éli meg.

A kártya az égi-földi-külső-belső kapcsolatok fényesítésében, szeretet és önszeretet helyes egyensúlyának alkalmazásában, az egészséges önérvényesítésben, kiáradó jóság kifejezésében, belső összhang megteremtésében nyújt kiemelkedő segítséget. A csomag lapjai továbbá jelentős támogatást adnak a minták felismeréséhez, frissítéséhez, ahogy megértetik a kiindulópontokat, miérteket, háttéreseményeket, így a kártya a kompromisszumkész, toleráns, türelmes együttműködéseket teremti meg, alkalmazásával mindenki a tudatos életet alakítja ki és éli meg, ahogy egyértelmű válasza meghozza a megértéseket. 

A Szeretet-kártya használatának módjaira vonatkozó javaslatok, éteri segítőknek feltehető kérdések mintái az Angyal-Tan 1. tananyagban találhatók meg, melyben a kártyakihúzás során alkalmazott mondatok is szerepelnek.

Szeretettel ajánlom a szív szerinti, örömteli élet megteremtéséhez. Kívánom, hogy hozzon tiszta égi áldást Mindenki életébe!

Klujber Katalin

 

 

A kiadvány postaktg nélkül személyesen elérhető

Budapesten, Éden Oktatási Központban: 1134, Budapest, Váci út 67.

Székesfehérváron, MegértésKapuja, 8000, Székesfehérvár, Rét utca 2.

Veszprémben, Elixír Könyvesbolt 8200, Veszprém, Ady u. 7/B

Szombathelyen, Zöld Patika, 9700, Szombathely, Óperint u. 12.

Zalaegerszegen, Energy Központ, 8900, Zalaegerszeg, Mártírok útja 17.