Meditáció a Béke Megteremtéséhez, a Nemzetet emelő teendők felismeréséhez és a Föld fényesítéséhez

Kontinensek erőterének fényesítése

Felhívás áldáskérésre és Meditációs tevékenységre a Béke megteremtéséhez!

Közös kéréseink nagyobb erővel hatnak a térben, így kiemelkedően fontos az ima szerepe, s mivel a cél a folyamatos és tiszta impulzusok megérkezése a kialakult élethelyzetbe, így az életvitelünkbe beilleszthető módon naponta többször az óra kezdetén pár perces áldáskérő gyakorlattal ideálisan segítünk a béke megteremtésében. Így a közösségek kialakulásával ritmikusan ismétlődően szent fények érkeznek a békét igénylő térségekbe, szükséges helyekre, ahol kérem, hogy hatványozódva érvényesüljön az elmondott áldások együttes ereje. Így szeretettel fogadok Mindenkit, akinek lehetősége adódik erre, hogy az áldáskérés szövegét naponta/naponta többször hangosan mondja el az általa kitűzött óra kezdetekor a népek emelkedéséhez.

A béke megteremtéséhez, Kontinensek fényesítése c. meditációt töltheti le, melyet tetszőleges bármikor elvégezhet, ugyanakkor a hatékonyság növelése érdekében reggel 6:30-kor, déli 12:30-kor órakor, este 19:30 órakor is kapcsolódhat a közös medtációs tevékenységhez.

A Meditációs tevékenységekkel együtt minden óra kezdetén is lehetősége adódik kapcsolódni a közös áldáskérésekhez, ahol a https://megerteskapuja.hu/aldaskeres linken megtalálható szöveget hangosan elmondva hatékonyan vesz részt a térség emelésében. 

Hálásan köszönöm, az együttműködést!

Áldást, Szeretetet és Békét kérek Mindenkinek!!!
 

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin

 

 

Föld fényesítése és Nemzetet emelő teendőim felismerése

Minden ember alapvető lelki elhívódása, hogy az alkotó, teremtő, támogatóerőket helyesen nyilvánítsa meg életében, így minden életterületen kiteljesedést éljen meg, mely során akkor elégedett igazán önmagával, ha minél nagyobb közösséget emel tevékenységeivel.

A Nemzetet támogató tettek felismeréséhez egy meditáció végezhető el, mely során az Őrangyallal találkozva az auramezőben helyesen ismeri fel a legnagyobb emelkedést hozó teendőket, ahol látja maga előtt képekben, hogy örömmel fejezi ki erejét új tevékenységeiben a közösségek emelésére, így vizualizálva a sikereket, hitét és önbizalmát növeli meg, melyet követően áldást kér a Nemzetre, így emelkedettséget él meg, helyes irányba terelt figyelmével célorientáltságát erősíti meg, így mindig megfelelő önérvényesítéssel és emelő önkifejezéssel nyilvánul meg. 

A Nemzetet segítő teendők felismerését segítő meditáció mellett a Föld fényesítését támogató gyakorlatot végezhet, ahol az Arkangyalok támogatását igénybe véve a Föld belső rétegeit, a légterét és a Földön élő teremtményeket töltik szivárványfényekkel, melyet követően az éteri segítőkkel áldást adnak a Bolygóra és a Bolygón élőkre, így az egységélményt növelik meg. 

Szeretetteljes meditációs élményeket kívánok Mindenkinek!

 

Áldással és Szeretettel:

Klujber Katalin