Föld Világnapja 2024.04.22.

Föld Világnapja 1970. március 21 óta ünnepelt, számon tartott esemény minden évben, mely a Földanya, mint Bolygónk Nemzetközi napjaként nagyobb figyelmet helyez a környezetvédelemre, a nyugodt, boldog, emelkedett stílusú, környezetkímélőbb életre.
A nevezetes napon számtalan rendezvényen hívják fel a figyelmet a Föld bolygó természeti erőinek megóvására, környezetünk védelmére.
 
A természet, fák, növények, állatok, a víz, levegő és a föld ... Bolygónk természetes kincse, melyek a természet erejénél fogva naponta táplálnak bennünket, biztosítják számunkra a megélhetést és a minőségi életet.
 
A természetben tartózkodva boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb és energiával töltődünk fel, ahogy a fák, növények, állatok, víz, föld közelsége, levegő frissessége automatikusan kapcsol össze bennünket az Ősforrás Erejével, Univerzum tiszta energiáival, Felsőbb énünkkel, Angyalokkal, Lelkünkkel, Szeretteinkkel, Jó Isten fényével… (ki hogy hívja, kinek mi a kedves).
 
Ami biztos, hogy a minket körülvevő környezetnek erős természetfeletti erőt tulajdonítunk minden esetben, melyet tudatos technikákkal, meditációkkal magunkba hívva könnyedén teremtünk megnyugvást, szeretetet, egyszerűen áramoltatjuk a jó érzéseket, emeljük szeretteinket a közösségekben és egyszerűen érjük el a sikereket minden életterületen.
A belső erőt magunkból és a természet erejéből merítve könnyedén hagyatkozunk rá az életenergiák természetes áramlására, és könnyebben alakítjuk ki optimista szemléletünket, mely által helyesen tereljük jó irányba az életeseményeket.
 
Érdemes tehát a többféle meditációs gyakorlatot használni a természetben való töltődéshez, pl kapcsolódni a fákkal, növényekkel, tavakkal, folyókkal, vizekkel, levegővel, szellővel, Földanyával, teljes természettel...behívni a tudást, növelni a rálátást, bölcsességet, oldani a karmikus mintákat, bevezetni az új szokásokat, amik emelnek, melyek meghozzák a külső-belső egyensúlyt, megnövelik a saját energiákat és a hitet.
A meditatív állapot a meghittebb, kiegyensúlyozottabb élet megteremtése mellett további segítséget is jelent, pl általa egyszerűbben érzékelünk rá a Föld + Természet igényeire, ezáltal a környezettudatos szemléletet is könnyebben hozzuk létre és tartjuk fenn.
 
A Föld Világnapja jegyében így engedjék/engedjétek meg, hogy egy kis kedvezményt biztosítsak a Megrendelőknek:
2024.04.30-ig leadott megrendelések esetében 10% kedvezményt biztosítok a Természet Angyalai letölthető képzésemből, valamint a (2024.05.28-i kezdetű távoktatásban megvalósuló) teljes Angyal-Tan tanfolyamon való részvételhez.
 
Természet Angyalai képzés letölthető bármikor megrendelést követően, viszont, amennyiben a távoktatás képzésen is részt venne, úgy a tanfolyam "távban, élőben, real-time" az Angyal-Tan tanfolyam második napjaként: 2024.06.04. 17-20 ig érhető el.
Komplett Angyal -Tan képzés kezdő napja: 2024.05.28. 17-20 óra
A tanfolyam további moduljai hetente ugyanazokon a napokon érhető el.
A képzésekről részletes információt a https://megerteskapuja.hu/angyaltan oldalon talál meg.
 
A Föld felé a jókívánságok kifejezéséhez, energetikai tisztítást segítő technikák alkalmazásához a honlapomon lévő meditációt ajánlom szeretettel:
 
Szeretettel fogadom a Jelentkezőket a megerteskapuja@gmail.com emailen.
 
Áldással és Szeretettel:
Klujber Katalin
#megerteskapuja #angyalkommunikacio #természet #meditacio