Cikkek, események

Külső-belső kapcsolatok rendezése Egymás megértése Inspiratív élet megteremtése Nőiesség, Férfiasság megújítása Sport, Egészség Önállóság és mégis összetartó szeretet!
Föld Világnapja 1970. március 21 óta ünnepelt, számon tartott esemény minden évben, mely a Földanya, mint Bolygónk Nemzetközi napjaként nagyobb figyelmet helyez a környezetvédelemre, a nyugodt, boldog, emelkedett stílusú, környezetkímélőbb életre. A nevezetes napon számtalan rendezvényen hívják fel a figyelmet a Föld bolygó természeti erőinek megóvására, környezetünk védelmére.
Húsvéti életmódtábor - Vissza a természethez! Szépalma Ménesbirtok és Hotel 2024.03.29 - 04.01. A tábor fő témái: túra, kapcsolódás a természeti erőkkel, helyes táplálkozás, életvezetés, önmenedzselés, élettervek teljesítése. Testi-lelki-szellemi egészség megteremtése, gyógyítás kint és bent.
Nap Plútó együttállás belépve a Vízöntő jegyébe, avagy a Teljes megvilágosodás és Új Sorsírás ideje! A Plútó beérve a Vízöntő jegyébe sorsunk átalakításához teljes megtisztulást teremt, szabadságot, felszabadítást hoz és könnyedséget, de ehhez bátran kell elengedni mindent, ami idejét múlta, ami előnytelen, és örömmel, nyitottan kell beengedni mindazt, ami építő, előnyös és boldogságot jelent.
Átértékelések, önbizalom növelése, helyünk megtalálása, egyensúly, elégedettség, kapcsolatok, tevékenységek megújítása, helyes önfejlesztések, művésziesség, indulatok kezelése, boldog élet felépítése A Vénusz főként a Skorpió csillagképben a Shaula és Fuyue csillagot érintve és a Neptunusszal kvadrátba kerülve a belső ösztönerőink átformálására késztet bennünket. Támogatást ad a belső átértékelések megélésére, a múlthoz kapcsolódó energiák megtisztítására, az előnytelen elengedésére, ezáltal jóra fordítva a figyelmet a hasznos, előnyös, szép életet automatikusan építjük fel.
2024.01.18-tól Holdcsomópontok hatása: Minták feloldása, Szív szerinti élet felvállalása,Kapcsolatok rendezése, Gyors ügyintézések A Holdcsomópont mai látszólagos direkt mozgásából és ezt követő ismét retrográd irányából adódóan: - ma nagyobb késztetést érzünk a befelé figyelésre és a tisztázó beszélgetésekre, kapcsolataink rendezésére, melyben a jóságot, hitet, szeretetet érdemes erősíteni, valamint a megbecsülést, tiszteletet. - másrészt mától megfelelő figyelmet fordítunk ügyeink gyors elintézésére, feladatok lendületes elvégzésére, ahol hatékonyságot és sikereket tapasztalunk meg, gyorsan zárjuk le a függőben lévő ügyeket, átláthatóságot teremtünk mindenben.
A számmisztikából kiderül, hogy 2024-ben szellemi vezérlő elvként a 6-os szám jelenik meg, így idén főként a család, megbecsülés témaköre foglalkoztatja az embereket, ebből adódóan örömmel rendezzük viszonyainkat és kifejezzük a tiszteletet, szeretetet, megbecsülünk mindenkit és mindent. Tudjuk, hogy minden rendszer a piramis aljáról felfele újul meg, tehát a kisebb szerveződésektől halad a nagyobb rendszerek irányába a változások bevezetése, így az egyénben végbemenő változások átértékelések elsőként a külvilágban a saját életben és családági szinten jelennek meg, mely az idei évben nagyon érezhető lesz. Látjuk tehát, hogy a megfelelő fordulóponton már túl van az emberiség a globális változást illetően, a befele húzódást megélte, a fordítópontot elérte, most halad ismét kifele, ahol a múltat és a célokat átértékelve teljesen új koncepció alapján előbb-utóbb minden közösségben az egységet erősíti meg. Az ember így elsőként saját világában, rendszerében, életvitelében tesz rendet, felismeri vágyait és a környezetében lévő szükségleteket, melyeket családjával, barátaival, közvetlen ismerőseivel megfelelően egyeztet össze, ezt követően halad a nagyobb rendszerek felé a további években, ahol kiteljesíti az empátiát, harmóniát, szeretetet.
A Vénusz a Mérleg csillagképet követő Skorpió levágó ollójánál halad az égen a Kígyótartó lábát jelző Yad Prior csillag alatt serkent Bennünket a legjobb lépések megtételére, azaz létrehozza a legideálisabb prioritásokat, helyes fontossági sorrendet, kiléptet minket minden olyan mintázatból, helyzetből, ami előnytelen. Helyessé teszi elköteleződésünket, valamint a közösségi szerepeket, ehhez a szeretet+önszeretet arányát teremti meg, ezzel együtt kialakítja a harmonikus, emelő beszélgetéseket. A nőiességet, ideális lágyságot és az ember méltóságát is visszahozza, tehát az emberséget, ahogy általuk mindenki csak a tiszteletteljes, emelő élethelyzeteket részesíti előnyben, így tökéletesíti a megbecsülést, önbecsülést, megnöveli a jóságba vetett hitet.
Nap, Hold, Jupiter trigonnal indul az évkezdet, mely jól működtetett erőknél óriási emelkedést hoz és megteremti az ítéletmentességet. Általuk helyes empátiával fogadja el egymást minden ember, a célokat, terveket, igényeket, még a nemtetszést is empatikus önkifejezéssel nyilvánítjuk meg, azaz szeretettel és diszkréten adjuk társaink tudtára szükségleteinket, változásra való igényünket. Ebben az évben tehát emeljük kommunikációs formánkat, stílusossá tesszük önkifejezésünket. Tekintettel vagyunk egymásra a csiszolódási folyamatokban és megértjük egymás álláspontját, valamint az érdekeket. Rálátunk arra, hogy kinek mi a nehezebb, fizikailag, szellemileg, lelkileg, így örömmel támogatjuk egymást segítő szavainkkal, megbocsájtással, optimista szemlélettel.
Minden évkezdetben benne van az egész év üzenete, ahogy pl az asztrozófiában is az emberi élet kezdetenergiáiból vonunk le következtetéseket, az egész élet felhangolt minőségét a születési képletben találjuk meg, tehát érdemes megvizsgálni a mai nap energiáját részletesen. Hold a lelki fejlődés témakörét mutatja meg, mely a Nagy Medve Epsilon (Alioth kékes-fehér) csillagánál halad az égen, ami a hit erejével történő megbocsájtást szimbolizálja, és a helyes (ön)irányítás jelzője. A Hold az Oroszlán szívénél, mellkasánál lesz a felszabadítást képviselve. Itt két "térszerinoként" forgó galaxis egysége található meg, melyek azt az összetartóerőt jelzik, amivel a megfelelő önállóságot, hitet, belső tartást megőrizve az ember lelki elhívódásból társaival mégis egységet képez.
Az Adventus, eljövetel szóból származik, mely egy várakozási időszakot jelez az Adventus Domini által az Úr eljöveteléhez, mint Jézus Születéséhez. Erre az időszakra a hívők testi, lelki, szellemi böjtöléssel, megtisztulással készülnek fel, mellyel felszabadítást, könnyedséget, megbocsájtást, szeretet teremtenek.
PROGRAMAJÁNLÓ 2023. SZEPTEMBER 24. 12:15 előadás A SZEMÉLYRE SZABOTT TÁPLÁLKOZÁS ALAPPILLÉREI Az előadáson megtudható, hogy ki milyen Táplálkozási és Testtípusba sorolható be, így ki milyen táplálékok fogyasztását helyezze előtérbe, milyen alapanyagokat használjon fel, mit mivel helyettesítsen a helyes és egészséges életvitel felépítéséhez. Ki milyen sporttevékenység, milyen ételek, vitaminok előtérbe helyezésével, milyen mozgásformák, légzéstechnika, életritmus bevezetésével élhet még egészségesebben. Várlak szeretettel :-)
Lélek-Szellemgyógyász (Pszichotronikus) Tanfolyam indul Budapesten, Veszprémben, Zalaegerszegen, Szombathelyen Részleteket a https://megerteskapuja.hu/lelektan oldalon talál meg.
Programajánló!!! Aki szeretne, velem tarthat 08.12-08.14-ig az ország túlsó felére, Nyíregyházára az Állatparkba és Létavértesre, a növények és az állatok erőterének megismerésére, különleges állatokkal való találkozásra, pozitív terekben való töltődésre, valamint csillagvizsgálatra és egy kis személyiségfejlesztésre, életvitel frissítésre a helyes táplálkozás és a testi egészség jegyében
Tízmilliószoros napon, 2023.07.21-én, reggel 6:30-kor ingyenes online meditációt tartok, ahol az első pár percben a jelen 10milliószoros energiákat ismertetem, utána meditációt végzünk közösen. A program 30 perc, melyre a megerteskapuja@gmail.com emailcímen jelentkezhet.
Egészséges életmód télen-nyáron: Méregtelenítés, Testi-lelki-szellemi frissesség Tábor Hévízen Carbona Hotelben Augusztus 18-19-20-i hétvége Helyszín: Hotel Carbona Hévíz Felkészülés a télre az egészség jegyében Tábor Zalacsányban a Batthyány Kastélyszállóban Október 13-14-15-i hétvége vagy 21-22-23-i hétvége ( A héten meglesz a végleges dátum.) Helyszín: Batthyány Kastélyszálló
Belefáradtál az illúziókba? Ezt és azt feltételezted? Úgy gondoltad, úgy vélted? Azt hitted? Közben pedig semmi köze az életednek ehhez? Egyrészt: Kérd meg lelked, adjon letisztultságot, megértéseket, és vizsgáld meg az életed, a válaszok könnyedén megérkeznek. Ehhez szeretettel ajánlom a napi rutingyakorlataimat, melyek a honlapon elérhetőek. https://megerteskapuja.hu/tanfolyamok Másrészt: Van egy jó hírem, a mostani időszak támogató lesz. A következő napokban igazán összeegyeztethetők a gondolatok, vágyak, érzések, a racionalitás, a valóság és az elvek.
Testi-Lelki-Mentális és Szervi elváltozások okának megértése az egészség helyreállításához, szenvedélyek optimalizálásához tematikusan témakörönként nyolc héten át kedd esténként, 2023.07.11-től kezdve.
A csillagállások rendkívül erősen segítik az elkövetkező napokban a táplálkozási szokások átalakítását szenvedélybetegségek elhagyását, és támogatást adnak a depressziós állapotból való kimozdulásra, az örömforrások felvételének lecserélésére, ezzel együtt sok összefüggést ismertetnek fel, meghozzák a megértéseket a működési mechanizmusainkban és az igazságelvekben, így megteremtik a tudatosságot és az egységet kint és bent.
2023. június 18-21-ig Mától a napfordulóig kifejezetten sokat figyelhetünk befele, a hétköznapjaink során is minden életeseményben felismerjük az okokat, összefüggéseket, feltárjuk, hogy miért érkeztünk a Földre, milyen feladatokat kell elvégeznünk és milyen prioritással, sorrendben, így PONTOS TERVET készítünk és június 21-től lépésről lépésre következetesen teljesítjük ezeket, megvalósítjuk legnagyobb projektjeinket. Sikereinket elérve, hálát érezve megújítjuk önmagunkról, világról alkotott véleményünket, felépítjük a méltóságteljes életet. Mivel ebben az időszakban kifejezetten lényeges felismerni, hogy ki milyen feladattal érkezett, és meglátni, hogy ebből mit teljesített és még mit kell, így szeretnék 2 segítséget adni az eredeti élettervek megismeréséhez.
Az Idei évben is szeretettel várom az Életmód Expokon Budapesten, ahol 2023. januárban, júniusban, szeptemberben, valamint decemberben az Iskola kiállítóként lesz jelen. Az expon a kiadványokkal és az Iskola tanaival ismerkedhet meg, és meghallgathatja az előadásokat Testi jelzései, Táplálkozás-Tan és további ezoterikus területen és egészségtudatosság témakörében. Találkozunk a hétvégeken! :-) Klujber Katalin
Szeretettel ajánlom írásomat az Unikornisokról, mely a Meglepetés magazin decemberi számában jelent meg.
Szeretettel ajánlom az egyik legegyszerűbb módszer energiáink és kapcsolataink felhangolására, az örömérzetek és elégedettség megteremtésének lépéseire. A mostani időszakban kiemelkedően fontos, hogy türelmesek, toleránsak legyünk egymással és önmagunkkal is természetesen. Jelentős mennyiségű mintától válunk meg, hitrendszerünk frissítésével kiemelkedő megvilágosodást megélve új életünk alapját teremtjük meg. Lényeges, hogy megtanuljuk egymást emelni és pozitívan hatni a közösségekre. Fel kell ismernünk a legnagyobb törvényeket, melyek a gondolatok és a szavak erejében szerepelnek!!!
Szeretettel meghívok Mindenkit a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola online és személyes képzéseire! 2022. októbertől az Angyalkommunikáció, Tarot-kártyavetés, Számmisztika tanai egymást követő sorrendben délutáni képzéssorozatban érhetők el.
Itt van az Ősz, Itt van újra...., mely meghozza a a szerelmes életérzéseket és a hatékony cselekedeteket....
Tudatos táplálkozás, Egészséges Test
A CentralMediaCsoport Meglepetés Magazinjának 33. számában megjelent cikkem témaköre a Természeti Létezők szerepe életünkben. Minden Kedves Érdeklődő fogadja szeretettel!
Szeretettel meghívok Mindenkit 2022. augusztus 13-i 9-16-ig tartó teljes napos képzésre Debrecenbe Mikepércsre, ahol a 2022. II. félévre szóló Csillagüzenetekkel, a Testtájak szimbolikájával és a Táplálkozás-tan alappilléreivel ismerkedünk meg. A program 2022. augusztus 12-15-ig tart teljes egészében, mely Margó "Testet tisztító, Lelket emelő" Dinnye-Táboraként minden évben augusztus második hétvégéjén kerül megrendezésre. Jelentkezni lehet megerteskapuja@gmail.com emailen és a +36307373453 telefonon és a jelentkezések fülön a jelenlegi honapfelületen. Szeretettel fogadjuk, akit az Égiek Hozzánk vezetnek! Áldással: Klujber Katalin
Az Everness Fesztiválon a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola alapítójaként a tanfolyamokat, azok témakörét és gyakorlati alkalmazását mutatom be, a rendezvényen asztrozófusként, életmódtanácsadóként konzultációkat tartok és elemzéseket végzek.
Ismét lehetőséget adok az egyéni konzultációkra, kezelésekre, meditációkra, elemzésekre, melyek főként az alábbi témakörökben érhetők el: Testtájak, szervek erőterének frissítése; Test-Tan, Életmódtanácsadás, Táplálkozás-Tan; Asztrozófiai elemzés, Csillag-Tan.
A Kristály-Tan tananyag kivonatából készült cikk a 2022. 28. heti Meglepetés Magazinban jelent meg, melyet sok szeretettel ajánlok Mindenkinek!