Cikkek, események

Az Idei évben is szeretettel várom az Életmód Expokon Budapesten, ahol 2023. januárban, júniusban, szeptemberben, valamint decemberben az Iskola kiállítóként lesz jelen. Az expon a kiadványokkal és az Iskola tanaival ismerkedhet meg, és meghallgathatja az előadásokat Testi jelzései, Táplálkozás-Tan és további ezoterikus területen és egészségtudatosság témakörében. Találkozunk a hétvégeken! :-) Klujber Katalin
December 28-31-ig négy egységben szeretném bemutatni a jövő évi várható energiákat a Szám-Tan és a Tarot-Kártya segítségével, plusz egy összegzést adok január elsején, melybe érdekességként természetesen most is bevonom a Csillagüzeneteket.
Szeretettel ajánlom a házszámokról szóló írásomat, mely a Meglepetés Magazin decemberi számában jelent meg.
Szeretettel ajánlom írásomat az Unikornisokról, mely a Meglepetés magazin decemberi számában jelent meg.
Szeretettel ajánlom az egyik legegyszerűbb módszer energiáink és kapcsolataink felhangolására, az örömérzetek és elégedettség megteremtésének lépéseire. A mostani időszakban kiemelkedően fontos, hogy türelmesek, toleránsak legyünk egymással és önmagunkkal is természetesen. Jelentős mennyiségű mintától válunk meg, hitrendszerünk frissítésével kiemelkedő megvilágosodást megélve új életünk alapját teremtjük meg. Lényeges, hogy megtanuljuk egymást emelni és pozitívan hatni a közösségekre. Fel kell ismernünk a legnagyobb törvényeket, melyek a gondolatok és a szavak erejében szerepelnek!!!
Szeretettel meghívok Mindenkit a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola online és személyes képzéseire! 2022. októbertől az Angyalkommunikáció, Tarot-kártyavetés, Számmisztika tanai egymást követő sorrendben délutáni képzéssorozatban érhetők el.
Itt van az Ősz, Itt van újra...., mely meghozza a a szerelmes életérzéseket és a hatékony cselekedeteket....
Tudatos táplálkozás, Egészséges Test
A CentralMediaCsoport Meglepetés Magazinjának 33. számában megjelent cikkem témaköre a Természeti Létezők szerepe életünkben. Minden Kedves Érdeklődő fogadja szeretettel!
Szeretettel meghívok Mindenkit 2022. augusztus 13-i 9-16-ig tartó teljes napos képzésre Debrecenbe Mikepércsre, ahol a 2022. II. félévre szóló Csillagüzenetekkel, a Testtájak szimbolikájával és a Táplálkozás-tan alappilléreivel ismerkedünk meg. A program 2022. augusztus 12-15-ig tart teljes egészében, mely Margó "Testet tisztító, Lelket emelő" Dinnye-Táboraként minden évben augusztus második hétvégéjén kerül megrendezésre. Jelentkezni lehet megerteskapuja@gmail.com emailen és a +36307373453 telefonon és a jelentkezések fülön a jelenlegi honapfelületen. Szeretettel fogadjuk, akit az Égiek Hozzánk vezetnek! Áldással: Klujber Katalin
Az Everness Fesztiválon a Megértés Kapuja Ezoterikus Iskola alapítójaként a tanfolyamokat, azok témakörét és gyakorlati alkalmazását mutatom be, a rendezvényen asztrozófusként, életmódtanácsadóként konzultációkat tartok és elemzéseket végzek.
Ismét lehetőséget adok az egyéni konzultációkra, kezelésekre, meditációkra, elemzésekre, melyek főként az alábbi témakörökben érhetők el: Testtájak, szervek erőterének frissítése; Test-Tan, Életmódtanácsadás, Táplálkozás-Tan; Asztrozófiai elemzés, Csillag-Tan.
A Kristály-Tan tananyag kivonatából készült cikk a 2022. 28. heti Meglepetés Magazinban jelent meg, melyet sok szeretettel ajánlok Mindenkinek!